شناسهٔ خبر: 70910459 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری:

مسئولان با کار و تلاش جهادی فاصله طبقاتی را در جامعه حدف کنند

نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری، با اشاره به وجود فاصله طبقاتی در جامعه تاکید کرد که مسئولان با کار و کوشش این فاصله طبقاتی را در جامعه حذف کنند.

صاحب‌خبر -

ماموستا فایق رستمی امروز دوشنبه اول بهمن‌ماه در مراسم تکریم و معارفه رئیس جهاددانشگاهی کردستان که با حضور جمعی از مسئولان استانی و کشوری برگزار شد، اظهار کرد: در مسئله توسعه، اقتصاد و پیشرفت باید به قرآن پناه ببریم، چراکه قرآن تمام مسائل را تبیین و روشنگری می‌کند.

وی با اشاره به آیه ۲۵ سوره حدید که می فرماید «به راستی [ما] پیامبران خود را با دلایل آشکار روانه کردیم و با آنها کتاب و ترازو را فرود آوردیم تا مردم به انصاف برخیزند و آهن را که در آن برای مردم خطری سخت و سودهایی است پدید آوردیم تا خدا معلوم بدارد چه کسی در نهان او و پیامبرانش را یاری می ‌کند آری خدا نیرومند شکست‌ناپذیر است»، افزود: با توجه به این آیه این حقیقت بر همگان روشن می‌شود که در هر کاری تمسک به قرآن راهگشا خواهد بود.

نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری، با اشاره به اینکه قرآن کریم از سوی دیگر هدایت و رحمت برای مؤمنان است، بیان کرد: خداوند متعال در آیه ۱۵ سوره ملک می‌فرماید «هُوَ الَّذِی جَعَلَ لَکُمُ الْأَرْضَ ذَلُولًا فَامْشُوا فِی مَنَاکِبِهَا وَکُلُوا مِنْ رِزْقِهِ وَإِلَیْهِ النُّشُورُ؛ اوست که زمین را برای شما رام قرار داد، بنابراین بر اطراف و جوانب آن راه روید و از روزی خدا بخورید و برانگیختن مردگان و رستاخیز به سوی اوست.

وی ادامه داد: استان کردستان را نباید با واژه محروم به‌کار برد بلکه باید محرومیت‌زدایی شود، چراکه توانایی و پتانسیل‌های استان کردستان ظرفیت توسعه را برای این استان فراهم آورده است و اگر از ظرفیت مرزی بودن به صورت درست بهره‌برداری شود، بسیاری از مشکلات استان مرتفع خواهد شد.

ماموستا رستمی با اشاره به اینکه بهره‌برداری از ظرفیت و توانمندی‌های استان کردستان نیازمند تلاش، کوشش و همت مسئولان است، اظهار کرد: مسئله توسعه و سازندگی در استان کردستان یک کار جهادی بوده و جهاد سازندگی را می‌طلبد.

وی اظهار کرد: نخستین اقدام پیامبر اکرم(ص) در مدینه منوره تأسیس مکانی برای طاعات، عبادات و کسب و کار و غمخواری مردم بود و این امر میزان غمخواری و همدردی با مردم را برای مسئولان مشخص می‌کند و رسول خدا(ص) زندگی مسالمت آمیز با تمام مردم داشت.

نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری افزود: اسلام دین کار، تلاش و کوشش است، با مطالعه کارنامه پیامبران این حقیقت بر ما روشن می‌شود، چراکه برای تمام مسائل جامعه بشریت راهکار داشتند تا حقوق تمام مردم رعایت شود.

وی با تأکید بر اینکه اجرای عدالت در تمام زمینه‌ها باید رعایت شود، تصریح کرد: با حفظ و رعایت عدالت اجتماعی تمام کشور گلستان می‌شود، چراکه در حال حاضر فاصله طبقاتی در جامعه وجود دارد، بنابراین مسئولان با کار و کوشش این فاصله طبقات را در جامعه حذف کنند.

ماموستا رستمی با اشاره به اینکه اصلاحات از طبقه بالای جامعه باید شروع شود، افزود: علم تنها تعلیم و تربیت نیست، بنابراین مسلمانان باید در تمام امور علم و توسعه را در اولویت خود قرار دهند،چراکه دشمنان ما از رشد و توسعه ما هراس دارد.

وی با اعلام اینکه تحریم‌ها را با علم و تلاش خنثی کنیم، خاطرنشان کرد: جهاد در راه علم نیاز ضروری جامعه ماست و خداوند در این‌باره می‌فرماید «و اوست کسی که دریا را مسخر گردانید تا از آن گوشت تازه بخورید و پیرایه‏ ای که آن را می ‏پوشید از آن بیرون آورید و کشتیها را در آن شکافنده [آب] می‌بینی و تا از فضل او بجویید و باشد که شما شکرگزارید.»

نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری در پایان با تأکید بر اینکه اصلاح جامعه باید از بالا شروع شود، یادآور شد: نخبگان و فرهیختگان بسیاری در استان داریم، بنابراین باید از نظرات و دیدگاه‌های آن‌ها در راه توسعه استان بهره‌مند شویم.

انتهای پیام