شناسهٔ خبر: 70905331 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

با نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی؛ با نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی؛

بیش از یک میلیون و ۷۱۴ هزار کیلوگرم گوشت قرمز تولید شد

به گفته رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی خراسان جنوبی در ۹ ماهه امسال یک میلیون و ۷۱۴ هزار و ۴۵۶ کیلوگرم گوشت قرمز پس از نظارت‌های بهداشتی وارد سبد غذایی مصرف کنندگان شده است.

صاحب‌خبر -

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا رضایی - ملکی رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی خراسان جنوبی گفت: طی ۹ ماهه امسال نزدیک به ۱۴ میلیون و ۷۲۶ هزار و ۴۸۷ قطعه طیور در کشتارگاه‌های صنعتی سطح استان کشتار شده که پس از طی فرایند نظارت بهداشتی دامپزشکی مقدار ۲۷ میلیون و ۸۸۲ هزار و ۸۷۹ کیلوگرم گوشت سفید طیور وارد چرخه مصرف شده است.

او افزود: در این مدت ۴۵ هزار و ۵۵۳ رأس دام سنگین و سبک در کشتارگاه‌های دام استان کشتار و یک میلیون و ۷۱۴ هزار و ۴۵۶ کیلوگرم گوشت قرمز پس از نظارت‌های بهداشتی وارد سبد غذایی مصرف کنندگان شده است.

بیشتر بخوانید

ملکی با اشاره به این نکته که طی بازدید‌های شبانه روزی  توسط بازرسان دامپزشکی ۳۴ مورد پرونده تخلف بهداشتی جهت رسیدگی به مرجع قضایی ارجاع داده شده است عنوان کرد: طی این مدت ۲۹ هزار ۵۴۸ مورد بازدید بهداشتی از مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی صورت گرفته که در این بازدید‌ها هزار و ۹۶ مورد تخلف بهداشتی مشاهده شده است که ۴۹ هزار ۵۲۴ کیلوگرم فراورده‌های خام دامی ضبط شده و  ۱۰ هزار و ۴۷۶ کیلوگرم از چرخه مصرف انسانی خارج و معدوم شده است.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی خراسان جنوبی به شهروندان توصیه کرد در هنگام خرید فرآورده‌های خام دامی به برچسب مشخصات (تاریخ تولید و انقضاء) و مهر دامپزشکی دقت کنند و هر گونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی را از طریق تماس با سامانه  ۱۵۱۲، جهت پیگیری کارشناسان دامپزشکی اطلاع رسانی کنند.