شناسهٔ خبر: 70903837 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: جوان | لینک خبر

«سرنوشت منافقین» درس عبرتی برای تجزیه‌طلبان

فروپاشی منافقین به ویژه پس از فرار «بیجار رحیمی» از اعضای قدیمی این گروهک و افشاگری وی علیه منافقین، روند تندتری گرفته و بسیاری از اعضای رده‌پایین و حتی برخی مقامات رده‌بالا خواهان جدایی هستند و همین امر فشار و سختگیری بیشتر روی بدنه را افزایش داده است. 

صاحب‌خبر -
جوان آنلاین: گروهک تروریستی منافقین به هر کشوری از عراق گرفته تا آلبانی و فرانسه که تحمیل می‌شود، برای میزبان خود پرهزینه است و هیچ کشوری حاضر به پذیرش آنها نیست. 
به گزارش فارس، بررسی‌ها نشان می‌دهد وضعیت درونی سازمان منافقین به ویژه در رده اعضای ارشد و بدنه، به شدت به هم ریخته است و سران این گروهک با مشکلات زیادی برای نگه داشتن اعضا در داخل این سازمان مواجه هستند. همچنین در چند ماه گذشته، فشار‌های کشور آلبانی به منافقین زیاد شده است و سران این گروهک به دنبال انتقال آنها به کشور‌های دیگر نظیر کانادا و آلمان هستند. 
 
 روند تدریجی فروپاشی
فروپاشی منافقین به ویژه پس از فرار «بیجار رحیمی» از اعضای قدیمی این گروهک و افشاگری وی علیه منافقین، روند تندتری گرفته و بسیاری از اعضای رده‌پایین و حتی برخی مقامات رده‌بالا خواهان جدایی هستند و همین امر فشار و سختگیری بیشتر روی بدنه را افزایش داده است. 
اخیراً فرشته شجاع، عضو شورای مرکزی منافقین در یکی از نشست‌های این گروهک با هدف ایجاد رعب و وحشت و جلوگیری از فرار‌های دیگر عنوان کرده است هرکسی مانند بیجار رحیمی از مقر فرار کند با دولت آلبانی هماهنگ می‌کند که عنصر فراری را به عنوان یک عضو غیرقانونی شناسایی و تحویل ایران دهند. 
 
 سرنوشت شوم منافقین در آلبانی
منافقین پس از اخراج از عراق و انتقال به آلبانی که موجب دور شدن آنها از مرز‌های ایران و محدودیت شدید آنها برای انجام عملیات‌های تروریستی در داخل کشور شد، بیشترین تمرکز خود را روی اقدامات سایبری و فعالیت‌های جاسوسی و جذب در فضای مجازی قرار دادند. 
محدودیت‌های دولت آلبانی برای گروهک منافقین از جمله حکم ممنوع‌الورودی و ممنوع‌الخروجی مریم رجوی به/از این کشور و هشدار نخست وزیر آلبانی مبنی بر اینکه به منافقین اجازه استفاده از امکانات این کشور در جنگ تروریستی علیه ایران را نمی‌دهد، موجب شده است سران این گروهک به فکر انتقال اعضای خود به خارج از آلبانی بیفتند. 
سران منافقین به کادر‌های خود هشدار داده‌اند تا تعیین تکلیف وضعیت آینده، به هیچ وجه با پلیس و عوامل دولت آلبانی وارد درگیری و حتی مشاجره نشوند. 
 
 فرانسه هم اجازه ورود نداد
سران منافقین ابتدا قصد انتقال مقر خود به یکی از پایگاه‌های کشور فرانسه را داشتند که به دلیل عدم‌موافقت این کشور، کانادا به عنوان مقصد بعدی این تروریست‌ها انتخاب شده است. 
همچنین بر اساس اطلاعات به دست آمده، دولت فرانسه ضرب‌الاجلی دو ماهه برای تخلیه مقر این گروهک در مشار که دو هفته پیش به آن حمله کرده و برخی تجهیزات جاسوسی و سلاح و نفرات غیرمجاز در آن را ضبط کرده بودند، داده است. 
 
 موضع بی‌سابقه امریکا در مورد منافقین
با مواضع کشور‌های غربی از آلبانی گرفته تا فرانسه و کانادا، آشکارا می‌توان به تغییر رویکرد اروپا و امریکا نسبت به این گروهک تروریستی پی برد. 
حمله پلیس آلبانی به مقر سازمان، آن هم بلافاصله پس از منع برگزاری گردهمایی سالانه این سازمان از سوی پلیس فرانسه، سناریوی «طرد منافقین» و «مهره سوخته» بودن این گروهک را تقویت می‌کند. 
همچنین پلیس فرانسه اعلام کرده بود به گروهک تروریستی منافقین اجازه نخواهد داد گردهمایی سالانه خود را در پاریس برگزار کنند. 
امریکا نیز اعلام موضع بی‌سابقه‌ای داشت و در حمایت از آلبانی و در راستای رفتار کشور فرانسه در طرد منافقین اظهار نظر کرد. 
اسماعیل کوثری، نماینده مردم تهران در مجلس هم در این زمینه گفت: منافقین آنقدر بدبخت هستند که همیشه از شهری به شهری دیگر و از کشوری به کشوری دیگر می‌روند و همیشه آواره هستند.