به گزارش خبرنگار دفاعپرس از همدان، «حمید ملانوریشمسی» استاندار همدان در جلسه تکریم و معارفه فرماندار شهرستان بهار، اظهار داشت: مدیران و فرمانداران باید غالب وقت خود را برای فعال سازی ظرفیتهای محلی و جذب سرمایهگذاری بخش خصوصی صرف کنند و در سطح شهرستانها و بخشهای مختلف استان، باید از تمامی ظرفیتها برای توسعه پایدار استفاده کرد.
وی افزود:رژیم صهیونیست بیمارستانها و مدارس کودکان را از حملات خود در امان نگذاشت. این اقدامات، جنایتهایی است که قابل توصیف نیستند. اما با وجود تمامی زر و زورهایش، نتوانست بهعنوان پیروز در این درگیریها شناخته شود.
استاندار همدان عنوان کرد: امروز، جریان مقاومت و جبهه مقاومت توانستهاند رژیم را مجبور به پذیرش آتشبس کنند. این تن دادن به آتشبس نشاندهنده قدرت و اهمیت مقاومت است.
وی گفت؛ پذیرش آتشبس یعنی جریان مقاومت هنوز استوار است و رژیم برای ادامه بقای خود مجبور به تفاهم با آن شده است. این موضوع نمادی از پیروزی مقاومت است.
ملانوریشمسی خاطرنشان کرد: ملتهای مقاوم در طول تاریخ همواره توانستهاند امید و پیروزی را زنده نگه دارند. همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند، این لکه ننگین بهزودی از صفحات تاریخ محو خواهد شد.
وی یادآور شد: دولت چهاردهم بر مبنای گفتمان عدالت و انصاف تلاش میکند از تمامی ظرفیتهای کشور استفاده کند. این امر شامل ترکیب متنوعی از مدیران از اقوام و مذاهب مختلف است.
استاندار همدان ابراز داشت: تغییرات مدیریتی در کشور بر اساس گفتمان وفاق ملی صورت گرفته است. این تغییرات بهمعنای نفی زحمات مدیران پیشین نیست، بلکه برای تکمیل سیاستهای دولت و تحول انجام میشود.
وی تصریح کرد: نتخاب استانداران و مدیران، بر اساس شاخصهای تخصص، تجربه، انگیزه و پایبندی به سیاستهای کلی نظام انجام میشود. این تغییرات با هدف تحقق عدالت و بهرهگیری از نیروهای کارآمد صورت میگیرد.
ملانوریشمسی بیان داشت: در استان همدان، ظرفیتهای بسیاری وجود دارد که هنوز بهطور کامل شناخته نشدهاند. مردم این استان، مردمی با فرهنگ، مستقل، خلاق و سختکوش هستند.
وی گفت: استان همدان دارای ظرفیتهای کشاورزی، معدنی و گردشگری فوقالعادهای است. این ظرفیتها میتوانند به رونق اقتصادی و رفع مشکلات کمک کنند.
استاندار همدان ادامه داد: صنعت گردشگری یکی از محورهای اصلی توسعه استان همدان است. این صنعت میتواند اشتغالزایی، درآمدزایی و کاهش مشکلات محیطزیستی را به همراه داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: توسعه گردشگری در استان همدان، نیازمند برنامهریزی دقیق و بهرهبرداری از جاذبههای تاریخی و فرهنگی است. بیش از ۱۹۰۰ جاذبه در این استان شناسایی شدهاند.
ملانوریشمسی عنوان کرد: نقشه جامع تحول و پیشرفت استان در حال تدوین است و ستاد توسعه و پیشرفت استان نیز برای تسهیل روند سرمایهگذاری برای دریافت استعلامات و صدور مجوزهای بینام درحال تشکیل است.
وی متذکر شد: در برندسازی و زنجیره ارزش محصولات صنعتی، معدنی، کشاورزی و صنایعدستی باید با برنامهریزی صحیح و استفاده از ظرفیتهای مردم پایه اقدامات تحولی انجام شود.
انتهای پیام/
∎