شناسهٔ خبر: 70896933 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

کتاب «من اطلاعاتی بودم» در مشهد رونمایی شد

مشهد- ایرنا- کتاب «من اطلاعاتی بودم» با پژوهش «رضا اکبری آهنگر» و به قلم «راضیه ولدبیگی» روز یکشنبه در مشهد رونمایی شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا، پژوهشگر کتاب من اطلاعاتی بودم در آیین رونمایی آن در مجتمع فرهنگی آموزشی آفتاب ولایت در مشهد، افزود: این کتاب درباره خاطرات افسر اطلاعاتی علی مهدوی، در ۲۹ فصل و ۲ جلد تدوین شده و در انتشارات شهید کاظمی به چاپ رسیده است.

رضا اکبری آهنگر افزود: پس از آشنایی من با راوی، خاطرات وی در ۴۰ جلسه ضبط و در ۲ جلد تدوین شد که جلد اول به خاطرات کودکی تا دوران پیروزی انقلاب و ورود راوی به بسیج و سپاه و جلد دوم به خاطرات وی پس از ورود به وزارت اطلاعات، کودتاها و توطئه‌های دشمن علیه نظام جمهوری اسلامی ایران و خنثی‌سازی آنها، کودتای قطب‌زاده و فرقه‌های مختلف و غیره اختصاص دارد.

کتاب «من اطلاعاتی بودم» در مشهد رونمایی شد

این پژوهشگر با اشاره به اینکه کتاب مزبور فراجناحی است که به بیان حقایق انقلاب می پردازد، ادامه داد: پیام اصلی کتاب این است که نظام جمهوری اسلامی ایران با چه بحران‌هایی مواجه بوده و با زحمات چه شخصیت‌های گمنامی از این بحران‌ها عبور کرده است.

اکبری اظهار کرد: این کتاب پژوهشی نیست بلکه خاطرات راوی است که پیرامون اطلاعات و تجربیات وی در خصوص اتفاقات و تجربیاتش در این دوران است و مباحث آن بخشی مربوط به خاطرات گوینده و بخش دیگر مربوط به تحلیل های وی از اتفاقات به عنوان یک افسر اطلاعاتی است.

کتاب «من اطلاعاتی بودم» در مشهد رونمایی شد

کتاب «من اطلاعاتی بودم» بازگوکننده حقایق تاریخ است

رییس موسسه مطالعات و پژوهش های سیاسی نیز در این مراسم با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب در جهاد تبیین بر روایتگری روایت های انقلاب گفت: بایستی به این موضوع بپردازیم در غیر این صورت، دشمن روایت های انقلاب را به شیوه غلط خود بیان می کند.

حجت‌الاسلام شیخ احمد خزایی افزود: در تاریخ نگاری کار مورخ و تاریخ پژوه کشف حقیقت از لابه لای اسناد و مدارک است و این که از دل حوادث و اتفاقات، اطلاعات را در یک فرآیند نظام‌مند پردازش کند تا بتواند حقایق تاریخی را نمایان کند که در کتاب «من اطلاعاتی بودم» این اتفاق رقم خورده و حقایق بیان شده است.

وی ادامه داد: از مزیت های کتاب، این است که به روایتگری می پردازد و راوی که در پس پرده اتفاقات بوده اکنون از این شرایط بیرون آمده و ما را از حقایق آگاه می کند.

این مسوول با تاکید بر لزوم آشنایی بر حقایق دفاع مقدس گفت: وزارت اطلاعات بایستی حقایق نهفته انقلاب را برای نسل جدید بازگو کند که این کتاب با بیان حقایق انقلاب به این مقوله پرداخته است.

خزایی افزود: موسسه مطالعات و پژوهش‌های سیاسی، مرکز سند پژوهی است که از این منظر با پژوهشگران و تاریخ نگاران همکاری دارد و در این راستا سال آینده ۲ کتاب درباره انجمن حجتیه به جامعه حق‌خواه و حقیقت‌طلب ارایه خواهیم کرد.

کتاب «من اطلاعاتی بودم» در مشهد رونمایی شد

برای حفظ نظام با ادبیات متناسب روز باید کار کرد

عضو جامعه روحانیت مبارز تهران و نماینده سابق مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم گفت: حفظ نظام جمهوری اسلامی ایران از واجب واجبات و امر مهمی است که امام خمینی(ره) بر آن تاکید داشته‌اند.

حجت‌الاسلام والمسلمین شیخ احمد سالک خطاب به خبرنگاران و نویسندگان و پژوهشگران حاضر در این آیین افزود: شناخت، اطلاع رسانی، مخاطب شناسی، بصیرت افزایی در شخصیت‌های خواص و شناسایی شبکه نفوذ از اهمیت بسزایی در حفظ نظام برخوردار است.

وی ادامه داد: اگر جریان مخاطب شناسی را مورد بحث قرار دهیم شاهد هستیم که گسل بین نسل جوان و گذشتگان بسیار است که این امر خطر جدی محسوب می‌شود.

نماینده ادوار در مجلس شورای اسلامی گفت: بنابراین با توجه به این که حفظ نسل جوان مقدمه حفظ نظام جمهوری اسلامی است، نزدیکی این نسل با تاریخ و گذشته انقلاب امری مهم است لذا بایستی برای حفظ نظام با ادبیات متناسب روز کار کنیم.

سالک ادامه داد: حفظ نظام جمهوری اسلامی نیازمند شناخت دقیق دشمن و جریانات و مزدوران داخلی است و رسالت ما بازگویی پشت پرده‌های تاریخ انقلاب است، لذا باید ناگفته‌های جنگ را روایت کرد که کتاب «من اطلاعاتی بودم» گام موثری در این عرصه برداشته است.

به گزارش ایرنا، کتاب «من اطلاعاتی بودم» درباره خاطرات افسر اطلاعاتی علی مهدوی، در ۲۹ فصل و ۲ جلد شامل جلد اول با موضوع «از تعقیب و مراقبت سپاه و کشف کودتاهای تا ورود به وزارت اطلاعات» ، جلد دوم با موضوع «از مسوولیت میز انجمن حجتیه تا معاونت حراست مجلس» در انتشارات شهید کاظمی با پژوهش رضا اکبری آهنگر و به قلم راضیه ولدبیگی به چاپ رسیده است