شناسهٔ خبر: 70896766 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

گفت‌وگو|

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره): شهید رازینی سرباز انقلاب، منصف و عادل بود/ ایثارگری، عدالت‌خواهی و مبارزه با فساد از ویژگی‌های شهید مقیسه محسوب می‌شد

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) به بیان توضیحاتی درباره ویژگی‌های اخلاقی، علمی و کاری حجج‌الاسلام والمسلمین رازینی و مقیسه پرداخت و گفت: ما قضات قدیمی اول انقلاب حجت‌الاسلام و المسلمین رازینی را مغز متفکر قوه قضاییه می‌دانستیم چرا که تفکر تشکیلاتی، منسجم و بسیار قوی داشت.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

صبح روز گذشته یک فرد مسلح نفوذی در دیوان عالی کشور در اقدامی برنامه‌ریزی شده دو قاضی شجاع و پرسابقه در مبارزه با جرایم علیه امنیت ملی، جواسیس و تروریسم، حجت الاسلام والمسلمین علی رازینی رئیس شعبه ۳۹ و حجت الاسلام والمسلمین محمد مقیسه رئیس شعبه ۵۳ دیوان عالی کشور را ترور و به شهادت رساند.

مرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) در گفت‌‍وگو با میزان ضمن تسلیت شهادت حجج‌الاسلام والمسلمین رازینی و مقیسه گفت: از سال ۵۳ با شهید بزرگوار حجت‌الاسلام و المسلمین رازینی در ارتباط بودم. او از همان ابتدا یک طلبه جوان و فاضل و بسیار از ما جلوتر بود. پس از پیروزی انقلاب و تشکیل دادستانی کل انقلاب حجت‌الاسلام و المسلمین رازینی در دستگاه قضا مشغول به فعالیت شد و به عنوان یکی از چهره‌های فاضل، توانمند و خوش فکر در قوه قضاییه مطرح بود.

وی ضمن اشاره به اینکه شاخصه‌های کار قضایی که اشرافیت علمی، خوش فکری و داشتن مستندات است در عملکرد حجت‌الاسلام و المسلمین رازینی کاملا مشخص بود، ادامه داد: انصاف، دقت، پیگیری، اجرای عدالت و قاطعیت جز ویژگی‌های این شهید بود که در عمل دیدم. همچنین حجت‌الاسلام و المسلمین رازینی به لحاظ خلوت‌ با خدا و برنامه‌های عبادی نیز فردی مقید بود و در سفرهایی که با این شهید به ماموریت می‌رفتیم بارها شاهد بودم که در داخل خودرو غالبا در حال خواندن قرآن بود و به صورت مرتب در اماکن مقدس و حرم مطهر حضرت رضا (ع) حضور داشت و عاشقانه با این حضرت راز و نیاز می‌کرد و بسیار به نماز جماعت و نماز اول وقت مقید بود.

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) با بیان اینکه حجت‌الاسلام و المسلمین رازینی از همان ابتدای انقلاب در تمام صحنه‌ها با درایت در خدمت مردم و انقلاب بود، افزود: ما قضات قدیمی اول انقلاب حجت‌الاسلام و المسلمین رازینی را مغز متفکر قوه قضاییه می‌دانستیم چرا که واقعا تفکر تشکیلاتی، منسجم و بسیار قوی داشت و در هر مسئولیتی که منصوب شد از جمله رئیس دادگاه انقلاب در مشهد مقدس، رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح و فعالیت در دادستانی تهران را به نحو احسن انجام داد و در شرایط سخت با قوت کار می‌کرد و در کنار با قوت کار کردن در انصاف و عدالت نیز معروف بود.

بختیاری بیان کرد: حجت‌الاسلام و المسلمین رازینی به لحاظ علمی هم در جایگاهی قرار داشت که هنگامی که برای انتخابات مجلس خبرگان رهبری ثبت نام کرد مرحوم آیت‌الله مومن که از این شهید امتحان گرفت گفت:«من فکر نمی‌کردم آقای رازینی این اندازه مسلط به مسائل فقهی و اصول باشد.» همچنین مرحوم آیت‌الله شاهرودی که رئیس قوه قضاییه بود نیز حجت‌الاسلام و المسلمین رازینی را فردی متفکر، خوش فکر و ملا معرفی می‌کرد و برای این شهید تعبیر ملا را به کار می‌برد. 

وی با اشاره به ترور شهید رازینی در سال ۱۳۷۷ و عیادت رهبر انقلاب از این شهید توضیح داد: حجت‌الاسلام و المسلمین رازینی در هنگام ملاقات رهبر انقلاب گفت:« اگر دست‌هایم را قطع کنند هرگز دست از انقلاب و دست از امامین انقلاب بر نخواهم داشت.» یعنی در هر شرایطی به عنوان یک سرباز در کنار انقلاب بود و بردارش نیز در جبهه‌ به افتخار شهادت رسیده بود، خانواده حجت‌الاسلام و المسلمین رازینی خانواده‌ای اصیل مبارز بودند.

بختیاری عنوان کرد: حجت‌الاسلام والمسلمین مقیسه نیز از همان ابتدای ورود به دستگاه قضا به عنوان یک جوان فاضل و عادل شناخته می‌شد و فدایی انقلاب بودن، ایثارگری، عدالت خواهی و مبارزه با فساد از ویژگی‌های این شهید بود.

انتهای پیام/