شناسهٔ خبر: 70892133 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

لزوم تسریع در تکمیل طرح‌های نیمه تمام شادگان

آبادان - ایرنا - سرپرست فرمانداری شادگان با اشاره به لزوم تسریع در تکمیل طرح‌های نیمه تمام این شهرستان گفت: رفع مشکلات این شهرستان در حوزه‌های مختلف به خصوص عمرانی به نگاه ویژه دولت نیاز دارد.

صاحب‌خبر -

یعقوب مقدم یکشنبه در گفت‌ و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: وضعیت راه‌های مواصلاتی و آمار سوانح جاده‌ای در شهرستان شادگان نگران کننده است که تسریع در احداث این راه‌ها از سوی راه و شهرسازی یک ضرورت است.

وی با اشاره به اینکه طرح‌های احداث راه مواصلاتی شهرستان مدت هاست که آغاز شده اما هنوز به سرانجام نرسیده‌ اظهار کرد: در این مسیرها حوادث ناگوار زیادی رخ داده و تعدادی از شهروندان به دلیل عدم تکمیل این طرح ها جان خود را از دست داده‌اند.

سرپرست فرمانداری شادگان گفت: مردم شادگان انتظار دارند با نگاه ویژه و تامین اعتبارات لازم در اسرع وقت، این طرح‌ها به بهره برداری برسند تا ایمنی و رفاه شهروندان تامین شود.

مقدم بیان کرد: بهبود وضعیت راه‌های ارتباطی و همچنین ساماندهی ورودی و خروجی شهر با تزریق اعتبارات از محل منابع ملی و استانی می‌تواند مشکل تردد در محورهای مواصلاتی را به حداقل رساند.

سرپرست فرمانداری شادگان با اشاره به محرومیت‌های این شهرستان گفت: توسعه و عمران شهرستان شادگان نیازمند تغییر و تحولی اساسی است؛ اکثر خیابان‌های شادگان و حومه فاقد آسفالت هستند که این موضوع، چهره این شهرستان را مخدوش ساخته است.

شادگان در فاصله ۷۰ کیلومتری اهواز مرکز استان خوزستان واقع است.