اشاره: در پیامی که اخیراً توسط رهبر معظم انقلاب به صدا و سیما ارسال شده نکات مهمی مطرح شده که میتواند تأثیرات گستردهای بر رسانه ملی و جامعه داشته باشد؛ رهبر انقلاب در این پیام به نقش بیبدیل رسانه و تبلیغ در پیکارهای کنونی جهان که بیش از همیشه است، تاکید داشتند و تصریح کردند: امروز پیروزی یک طرف را توانایی او در گرفتن و رساندنِ پیام و روایت او از واقعیت، رقم میزند؛ بسیار پیش و بیش از آنکه ابزارهای نظامی وارد میدان شوند و در آن اثر بگذارند. ما در این عرصهی مهم باید دقت و تلاش و ابتکار خود را مضاعف کنیم. این پیام من به این همایش است.
در همین راستا خبرنگار سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری رسا، با حجت الاسلام عبدالله جلالی کارشناس و پژوهشگر رسانه به گفتوگو نشسته که مشروح آن در ادامه میآید:
رسا ـ رهبر معظم انقلاب در آخرین پیام خود به ریاست رسانه ملی از سه ویژگی مهم رسانه ای که گرفتن، رساندن و روایت پیام است سخن گفتند نظر شما در مورد این ویژگی ها چیست؟
رهبر معظم انقلاب در این پیام به نکات مهمی اشاره کردند که اجرای این نکات راهگشای مسائل و مشکلات صداوسیما است، صدا و سیما برای روایت کردن هر واقعه ای لازم است از نظریات صاحب نظران استفاده کند تا مخاطب راهنمایی شود، توجه به محتوای پیام رهبر معظم انقلاب نشان می دهد محتوای این پیام، خواسته ای است که رهبر معظم انقلاب سالهای متمادی از اهالی رسانه داشته است.
رسا ـ تحلیل شما از آسیب شناسی رسانه ملی در زمینه روایت سازی و تأثیرگذاری چیست؟
بحث آسیب شناسی از جمله بحث های کلیدی و مهم رسانه است و تا زمانیکه آسیب شناسی دقیق در زمینه رسانه ملی صورت نگیرد، نمی توان در فضای رسانه ای ادامه فعالیت داشت، تاکیدات رهبر معظم انقلاب درباره حفظ رسالت رسانه ای و توجه به نفوذ جریان های بین المللی، دائما باید در دستور کار رسانه ملی قرار گیرد، طبق دستوارات دینی کسی که در طول شبانهروز اعمال خود را محاسبه نکند از شیعیان محسوب نمی شودو این توصیه در حوزه اجتماعی برقرار است؛ لذا صداوسیما برای پیشرفت کیفی و کمی نیاز به محاسبه دائمی فعالیت های خود دارد.
رسا ـ چه خلأهایی در رسانه ملی بیشتر دیده می شود و باید مورد توجه قرار گیرد؟
امروز رسانه و مقوله امنیت با هم گره خورده اند و چیزی که دست رسانه را بسته، فضای امنیتی است که از بیرون سازمان برای عدم پخش برخی خبرها وجود دارد؛ در صورتی که از رسانه ها توقع است به صورت آزادانه عمل کنند؛ اگر رسانه از داستان روایت اول عقب افتاد و عوامل بیرونی بر سازمان سایه انداخت و نگذاشت به صورت حرفه ای وارد کارزار رسانه ای شوند، در انجام رسالت خود موفق نمی شود، باید به صداوسیمای ملی در انجام فعالیت ها اعتماد کرد، اگر بعد از حادثه روایت سازی شود مورد پذیرش کسی نیست.
همانطور که بانک ملی وظیفه حراست از ارزش پول ملی را دارد، وظیفه رسانه حراست از افکار ملی است؛ اگر افکار عمومی ضربه ببینید رسانه ملی اولین متهمی است که کم کاری یا ترک فعل بررسی شود و اگر نهادی مانع از انجام وظایف رسانه ملی شود باید با مشورت سران سه قوه این مانع برطرف شود؛ صداوسیما باید در وقایع بدون رودربایستی وارد میدان شود و روایت اول را مطرح کند و به تدریج با تمرین در مدیرت بحران موفق شود.
رسا ـ در چه عرصه هایی رسانه ملی کارنامه قابل قبولی از خود به جای گذاشته است؟
رسانه ملی در روایت وقایع مناسبتی، مناسکی و پدیده های اجتماعی کارنامه نسبتا موفقی داشته است و کسانی که رسانه ملی را در موضع سقوط قرار داده اند خیلی بی انصافی کرده اند، رسانه ملی در بخشی از مواقع که آزادانه وارد عمل شده در جریان بحران ها، حوادث طبیعی، انتخابات، مناسبت های ملی و راهپیمایی ها کارنامه موفقی داشته است.
رسانه ملی در تحلیل دقیق موضوعات و مسائل ملی، بدنه عملی حوزه و دانشگاه را به میدان نیاورده است و به نظر می رسد عقل متصل و منفصل رسانه ملی سرجای خود نیست، رسانه ملی باید با اندیشکده ها دائما ارتباط داشته باشد و از نظریات صاحب نظران استفاده کند.
رسا ـ آیا رسانه ملی در انعکاس اخبار برون مرزی وضعیت خوبی داشته یا در این جنگ رسانه ای ضعیف ظاهر شده است؟
رسانه ملی نسبتا خوب عمل کرده ولی در انتخاب خبرنگاران خوب عمل نکرده است، امروز خبرنگاران خارجی در میدان جنگ خبر می دهند ولی خبرنگاران ما بعد حادثه خبر می دهند؛ با وجود خبرنگاران خوبی که در رسانه ملی فعالیت می کنند، خبرنگاران تراز بین المللی که در عرصه بین المللی و پوشش اخبار منطقه اشراف اطلاعاتی و شجاعت داشته باشد کمتر وجود دارد و لازم است رسانه ملی در عرصه اعظام نیروها شاخص به میدان توجه لازم داشته باشد.
رسا ـ طبق آمار جهانی با وجود شبکه های اجتماعی و پلتفرم های اینترنتی هنوز هم تلویزیون به عنوان یک رسانه پر مخاطب دیده می شود، آیا رسانه ملی از شبکه های اجتماعی و شبکه نمایش خانگی عقب نیفتاده است؟
از نمایش خانگی عقب نیفتاده است؛ ولی نمایش خانگی از طریق حریم شکنی، مخاطب جذب کرده و در برخی موارد حدود شرعی و قانونی را زیر پا گذاشته است؛ شبکه های اجتماعی موفق بوده اند؛ ولی مقبولیت رسانه ملی در فضای داخلی و صحنه بین المللی را هیچ رسانه دیگری ندارد.
دیپلماسی رسانه ای باید فعال شود و باید اتحادیه رادیو تلویزیون های اسلامی از ظرفیت های خود استفاده کند و همگرایی داشته باشد، ما پوشش و حضور شبکه های همگرای خودمان را در رسانه ملی کمتر می بینیم، رادیو باید در تلویزیون حضور داشته باشد و همه ظرفیت ها در تقویت رسانه ملی حضور پیدا کنند، ظرفیت اتحادیهها در پوشش اخبار جبهه مقاومت باید در نظر گرفته شود.
اگرچه رادیو مقاومت و تک برنامه هایی برای جبهه مقاومت تهیه شده است؛ اما در برنامههای صدواسیما به مجریانی مانند طالب زاده نیاز داریم تا در عرصه بین الملل بدرخشند و جبهه رسانه مقاومت تشکیل دهند.
رسا ـ چه راهکارهایی می توان برای توفیق بیشتر رسانه ملی ارائه داد؟
آسیب شناسی و تعیین راهبردها برای همه حوادث و وقایعی که اتفاق می افتد لازم است، رسانه باید از عقل متصل و منفصل خود به نحو احسن استفاده کند و لازم است ارتباط بین مراکز پژوهشی داخلی و بیرونی و مراکز تولیدی برقرار کند، در رسانه ملی باید ترکیبی از کارشناسان مختلف برای موضوعات مختلف حضور موجود باشد و بالابردن سواد رسانه ای و ایجاد روحیه انتقادی در مردم یکی از وظایف جدی رسانه ملی است؛ مردم در فضای مجازی به صورت خودجوش کارهای زیادی برای جبهه مقاومت انجام و تحلیل های خوبی ارائه می دهند، رسانه ملی می تواند این فعالیت ها را تقویت کند و باید موضوع مداخله گرانه نهاد های بالادستی را با اعتماد سازی حل کند و گفتمان رسانه ای با دوستان مداخله گر داشته باشد.
اشاره: در پیامی که اخیراً توسط رهبر معظم انقلاب به صدا و سیما ارسال شده نکات مهمی مطرح شده که میتواند تأثیرات گستردهای بر رسانه ملی و جامعه داشته باشد؛ رهبر انقلاب در این پیام به نقش بیبدیل رسانه و تبلیغ در پیکارهای کنونی جهان که بیش از همیشه است، تاکید داشتند و تصریح کردند: امروز پیروزی یک طرف را توانایی او در گرفتن و رساندنِ پیام و روایت او از واقعیت، رقم میزند؛ بسیار پیش و بیش از آنکه ابزارهای نظامی وارد میدان شوند و در آن اثر بگذارند. ما در این عرصهی مهم باید دقت و تلاش و ابتکار خود را مضاعف کنیم. این پیام من به این همایش است.
اشاره: اشاره: در پیامی که اخیراً توسط رهبر معظم انقلاب به صدا و سیما ارسال شده نکات مهمی مطرح شده که میتواند تأثیرات گستردهای بر رسانه ملی و جامعه داشته باشد؛ رهبر انقلاب در این پیام به نقش بیبدیل رسانه و تبلیغ در پیکارهای کنونی جهان که بیش از همیشه است، تاکید داشتند و تصریح کردند: امروز پیروزی یک طرف را توانایی او در گرفتن و رساندنِ پیام و روایت او از واقعیت، رقم میزند؛ بسیار پیش و بیش از آنکه ابزارهای نظامی وارد میدان شوند و در آن اثر بگذارند. ما در این عرصهی مهم باید دقت و تلاش و ابتکار خود را مضاعف کنیم. این پیام من به این همایش است .در همین راستا خبرنگار سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری رسا، با حجت الاسلام عبدالله جلالی کارشناس و پژوهشگر رسانه به گفتوگو نشسته که مشروح آن در ادامه میآید:
در همین راستا خبرنگار سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری رسا، با حجت الاسلام عبدالله جلالی کارشناس و پژوهشگر رسانه به گفتوگو نشسته که مشروح آن در ادامه میآید سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری رسا :رسا ـ رهبر معظم انقلاب در آخرین پیام خود به ریاست رسانه ملی از سه ویژگی مهم رسانه ای که گرفتن، رساندن و روایت پیام است سخن گفتند نظر شما در مورد این ویژگی ها چیست؟
رسا ـ رهبر معظم انقلاب در آخرین پیام خود به ریاست رسانه ملی از سه ویژگی مهم رسانه ای که گرفتن، رساندن و روایت پیام است سخن گفتند نظر شما در مورد این ویژگی ها چیست؟ رسا ـ رهبر معظم انقلاب در آخرین پیام خود به ریاست رسانه ملی از سه ویژگی مهم رسانه ای که گرفتن، رساندن و روایت پیام است سخن گفتند نظر شما در مورد این ویژگی ها چیست؟ رسا ـرهبر معظم انقلاب در این پیام به نکات مهمی اشاره کردند که اجرای این نکات راهگشای مسائل و مشکلات صداوسیما است، صدا و سیما برای روایت کردن هر واقعه ای لازم است از نظریات صاحب نظران استفاده کند تا مخاطب راهنمایی شود، توجه به محتوای پیام رهبر معظم انقلاب نشان می دهد محتوای این پیام، خواسته ای است که رهبر معظم انقلاب سالهای متمادی از اهالی رسانه داشته است.
رهبر معظم انقلاب در این پیام به نکات مهمی اشاره کردند که اجرای این نکات راهگشای مسائل و مشکلات صداوسیما است، صدا و سیما برای روایت کردن هر واقعه ای لازم است از نظریات صاحب نظران استفاده کند تا مخاطب راهنمایی شود، توجه به محتوای پیام رهبر معظم انقلاب نشان می دهد محتوای این پیام، خواسته ای است که رهبر معظم انقلاب سالهای متمادی از اهالی رسانه داشته است.رسا ـ تحلیل شما از آسیب شناسی رسانه ملی در زمینه روایت سازی و تأثیرگذاری چیست؟
رسا ـ تحلیل شما از آسیب شناسی رسانه ملی در زمینه روایت سازی و تأثیرگذاری چیست؟ رسا ـ تحلیل شما از آسیب شناسی رسانه ملی در زمینه روایت سازی و تأثیرگذاری چیست؟ رسا ـبحث آسیب شناسی از جمله بحث های کلیدی و مهم رسانه است و تا زمانیکه آسیب شناسی دقیق در زمینه رسانه ملی صورت نگیرد، نمی توان در فضای رسانه ای ادامه فعالیت داشت، تاکیدات رهبر معظم انقلاب درباره حفظ رسالت رسانه ای و توجه به نفوذ جریان های بین المللی، دائما باید در دستور کار رسانه ملی قرار گیرد، طبق دستوارات دینی کسی که در طول شبانهروز اعمال خود را محاسبه نکند از شیعیان محسوب نمی شودو این توصیه در حوزه اجتماعی برقرار است؛ لذا صداوسیما برای پیشرفت کیفی و کمی نیاز به محاسبه دائمی فعالیت های خود دارد.
بحث آسیب شناسی از جمله بحث های کلیدی و مهم رسانه است و تا زمانیکه آسیب شناسی دقیق در زمینه رسانه ملی صورت نگیرد، نمی توان در فضای رسانه ای ادامه فعالیت داشت، تاکیدات رهبر معظم انقلاب درباره حفظ رسالت رسانه ای و توجه به نفوذ جریان های بین المللی، دائما باید در دستور کار رسانه ملی قرار گیرد، طبق دستوارات دینی کسی که در طول شبانهروز اعمال خود را محاسبه نکند از شیعیان محسوب نمی شودو این توصیه در حوزه اجتماعی برقرار است؛ لذا صداوسیما برای پیشرفت کیفی و کمی نیاز به محاسبه دائمی فعالیت های خود دارد.رسا ـ چه خلأهایی در رسانه ملی بیشتر دیده می شود و باید مورد توجه قرار گیرد؟
رسا ـ چه خلأهایی در رسانه ملی بیشتر دیده می شود و باید مورد توجه قرار گیرد؟ رسا ـ چه خلأهایی در رسانه ملی بیشتر دیده می شود و باید مورد توجه قرار گیرد؟ رسا ـامروز رسانه و مقوله امنیت با هم گره خورده اند و چیزی که دست رسانه را بسته، فضای امنیتی است که از بیرون سازمان برای عدم پخش برخی خبرها وجود دارد؛ در صورتی که از رسانه ها توقع است به صورت آزادانه عمل کنند؛ اگر رسانه از داستان روایت اول عقب افتاد و عوامل بیرونی بر سازمان سایه انداخت و نگذاشت به صورت حرفه ای وارد کارزار رسانه ای شوند، در انجام رسالت خود موفق نمی شود، باید به صداوسیمای ملی در انجام فعالیت ها اعتماد کرد، اگر بعد از حادثه روایت سازی شود مورد پذیرش کسی نیست.
امروز رسانه و مقوله امنیت با هم گره خورده اند و چیزی که دست رسانه را بسته، فضای امنیتی است که از بیرون سازمان برای عدم پخش برخی خبرها وجود دارد؛ در صورتی که از رسانه ها توقع است به صورت آزادانه عمل کنند؛ اگر رسانه از داستان روایت اول عقب افتاد و عوامل بیرونی بر سازمان سایه انداخت و نگذاشت به صورت حرفه ای وارد کارزار رسانه ای شوند، در انجام رسالت خود موفق نمی شود، باید به صداوسیمای ملی در انجام فعالیت ها اعتماد کرد، اگر بعد از حادثه روایت سازی شود مورد پذیرش کسی نیست.همانطور که بانک ملی وظیفه حراست از ارزش پول ملی را دارد، وظیفه رسانه حراست از افکار ملی است؛ اگر افکار عمومی ضربه ببینید رسانه ملی اولین متهمی است که کم کاری یا ترک فعل بررسی شود و اگر نهادی مانع از انجام وظایف رسانه ملی شود باید با مشورت سران سه قوه این مانع برطرف شود؛ صداوسیما باید در وقایع بدون رودربایستی وارد میدان شود و روایت اول را مطرح کند و به تدریج با تمرین در مدیرت بحران موفق شود.
همانطور که بانک ملی وظیفه حراست از ارزش پول ملی را دارد، وظیفه رسانه حراست از افکار ملی است؛ اگر افکار عمومی ضربه ببینید رسانه ملی اولین متهمی است که کم کاری یا ترک فعل بررسی شود و اگر نهادی مانع از انجام وظایف رسانه ملی شود باید با مشورت سران سه قوه این مانع برطرف شود؛ صداوسیما باید در وقایع بدون رودربایستی وارد میدان شود و روایت اول را مطرح کند و به تدریج با تمرین در مدیرت بحران موفق شود.رسا ـ در چه عرصه هایی رسانه ملی کارنامه قابل قبولی از خود به جای گذاشته است؟
رسا ـ در چه عرصه هایی رسانه ملی کارنامه قابل قبولی از خود به جای گذاشته است؟ رسا ـ در چه عرصه هایی رسانه ملی کارنامه قابل قبولی از خود به جای گذاشته است؟ رسا ـرسانه ملی در روایت وقایع مناسبتی، مناسکی و پدیده های اجتماعی کارنامه نسبتا موفقی داشته است و کسانی که رسانه ملی را در موضع سقوط قرار داده اند خیلی بی انصافی کرده اند، رسانه ملی در بخشی از مواقع که آزادانه وارد عمل شده در جریان بحران ها، حوادث طبیعی، انتخابات، مناسبت های ملی و راهپیمایی ها کارنامه موفقی داشته است.
رسانه ملی در روایت وقایع مناسبتی، مناسکی و پدیده های اجتماعی کارنامه نسبتا موفقی داشته است و کسانی که رسانه ملی را در موضع سقوط قرار داده اند خیلی بی انصافی کرده اند، رسانه ملی در بخشی از مواقع که آزادانه وارد عمل شده در جریان بحران ها، حوادث طبیعی، انتخابات، مناسبت های ملی و راهپیمایی ها کارنامه موفقی داشته است.رسانه ملی در تحلیل دقیق موضوعات و مسائل ملی، بدنه عملی حوزه و دانشگاه را به میدان نیاورده است و به نظر می رسد عقل متصل و منفصل رسانه ملی سرجای خود نیست، رسانه ملی باید با اندیشکده ها دائما ارتباط داشته باشد و از نظریات صاحب نظران استفاده کند.
رسانه ملی در تحلیل دقیق موضوعات و مسائل ملی، بدنه عملی حوزه و دانشگاه را به میدان نیاورده است و به نظر می رسد عقل متصل و منفصل رسانه ملی سرجای خود نیست، رسانه ملی باید با اندیشکده ها دائما ارتباط داشته باشد و از نظریات صاحب نظران استفاده کند.رسا ـ آیا رسانه ملی در انعکاس اخبار برون مرزی وضعیت خوبی داشته یا در این جنگ رسانه ای ضعیف ظاهر شده است؟
رسا ـ آیا رسانه ملی در انعکاس اخبار برون مرزی وضعیت خوبی داشته یا در این جنگ رسانه ای ضعیف ظاهر شده است؟ رسا ـ آیا رسانه ملی در انعکاس اخبار برون مرزی وضعیت خوبی داشته یا در این جنگ رسانه ای ضعیف ظاهر شده است؟ رسا ـرسانه ملی نسبتا خوب عمل کرده ولی در انتخاب خبرنگاران خوب عمل نکرده است، امروز خبرنگاران خارجی در میدان جنگ خبر می دهند ولی خبرنگاران ما بعد حادثه خبر می دهند؛ با وجود خبرنگاران خوبی که در رسانه ملی فعالیت می کنند، خبرنگاران تراز بین المللی که در عرصه بین المللی و پوشش اخبار منطقه اشراف اطلاعاتی و شجاعت داشته باشد کمتر وجود دارد و لازم است رسانه ملی در عرصه اعظام نیروها شاخص به میدان توجه لازم داشته باشد.
رسانه ملی نسبتا خوب عمل کرده ولی در انتخاب خبرنگاران خوب عمل نکرده است، امروز خبرنگاران خارجی در میدان جنگ خبر می دهند ولی خبرنگاران ما بعد حادثه خبر می دهند؛ با وجود خبرنگاران خوبی که در رسانه ملی فعالیت می کنند، خبرنگاران تراز بین المللی که در عرصه بین المللی و پوشش اخبار منطقه اشراف اطلاعاتی و شجاعت داشته باشد کمتر وجود دارد و لازم است رسانه ملی در عرصه اعظام نیروها شاخص به میدان توجه لازم داشته باشد.رسا ـ طبق آمار جهانی با وجود شبکه های اجتماعی و پلتفرم های اینترنتی هنوز هم تلویزیون به عنوان یک رسانه پر مخاطب دیده می شود، آیا رسانه ملی از شبکه های اجتماعی و شبکه نمایش خانگی عقب نیفتاده است؟
رسا ـ طبق آمار جهانی با وجود شبکه های اجتماعی و پلتفرم های اینترنتی هنوز هم تلویزیون به عنوان یک رسانه پر مخاطب دیده می شود، آیا رسانه ملی از شبکه های اجتماعی و شبکه نمایش خانگی عقب نیفتاده است؟ رسا ـ طبق آمار جهانی با وجود شبکه های اجتماعی و پلتفرم های اینترنتی هنوز هم تلویزیون به عنوان یک رسانه پر مخاطب دیده می شود، آیا رسانه ملی از شبکه های اجتماعی و شبکه نمایش خانگی عقب نیفتاده است؟ رسا ـاز نمایش خانگی عقب نیفتاده است؛ ولی نمایش خانگی از طریق حریم شکنی، مخاطب جذب کرده و در برخی موارد حدود شرعی و قانونی را زیر پا گذاشته است؛ شبکه های اجتماعی موفق بوده اند؛ ولی مقبولیت رسانه ملی در فضای داخلی و صحنه بین المللی را هیچ رسانه دیگری ندارد.
از نمایش خانگی عقب نیفتاده است؛ ولی نمایش خانگی از طریق حریم شکنی، مخاطب جذب کرده و در برخی موارد حدود شرعی و قانونی را زیر پا گذاشته است؛ شبکه های اجتماعی موفق بوده اند؛ ولی مقبولیت رسانه ملی در فضای داخلی و صحنه بین المللی را هیچ رسانه دیگری ندارد.دیپلماسی رسانه ای باید فعال شود و باید اتحادیه رادیو تلویزیون های اسلامی از ظرفیت های خود استفاده کند و همگرایی داشته باشد، ما پوشش و حضور شبکه های همگرای خودمان را در رسانه ملی کمتر می بینیم، رادیو باید در تلویزیون حضور داشته باشد و همه ظرفیت ها در تقویت رسانه ملی حضور پیدا کنند، ظرفیت اتحادیهها در پوشش اخبار جبهه مقاومت باید در نظر گرفته شود.
دیپلماسی رسانه ای باید فعال شود و باید اتحادیه رادیو تلویزیون های اسلامی از ظرفیت های خود استفاده کند و همگرایی داشته باشد، ما پوشش و حضور شبکه های همگرای خودمان را در رسانه ملی کمتر می بینیم، رادیو باید در تلویزیون حضور داشته باشد و همه ظرفیت ها در تقویت رسانه ملی حضور پیدا کنند، ظرفیت اتحادیهها در پوشش اخبار جبهه مقاومت باید در نظر گرفته شود.اگرچه رادیو مقاومت و تک برنامه هایی برای جبهه مقاومت تهیه شده است؛ اما در برنامههای صدواسیما به مجریانی مانند طالب زاده نیاز داریم تا در عرصه بین الملل بدرخشند و جبهه رسانه مقاومت تشکیل دهند.
اگرچه رادیو مقاومت و تک برنامه هایی برای جبهه مقاومت تهیه شده است؛ اما در برنامههای صدواسیما به مجریانی مانند طالب زاده نیاز داریم تا در عرصه بین الملل بدرخشند و جبهه رسانه مقاومت تشکیل دهند.رسا ـ چه راهکارهایی می توان برای توفیق بیشتر رسانه ملی ارائه داد؟
رسا ـ چه راهکارهایی می توان برای توفیق بیشتر رسانه ملی ارائه داد؟ رسا ـ چه راهکارهایی می توان برای توفیق بیشتر رسانه ملی ارائه داد؟ رسا ـآسیب شناسی و تعیین راهبردها برای همه حوادث و وقایعی که اتفاق می افتد لازم است، رسانه باید از عقل متصل و منفصل خود به نحو احسن استفاده کند و لازم است ارتباط بین مراکز پژوهشی داخلی و بیرونی و مراکز تولیدی برقرار کند، در رسانه ملی باید ترکیبی از کارشناسان مختلف برای موضوعات مختلف حضور موجود باشد و بالابردن سواد رسانه ای و ایجاد روحیه انتقادی در مردم یکی از وظایف جدی رسانه ملی است؛ مردم در فضای مجازی به صورت خودجوش کارهای زیادی برای جبهه مقاومت انجام و تحلیل های خوبی ارائه می دهند، رسانه ملی می تواند این فعالیت ها را تقویت کند و باید موضوع مداخله گرانه نهاد های بالادستی را با اعتماد سازی حل کند و گفتمان رسانه ای با دوستان مداخله گر داشته باشد.
آسیب شناسی و تعیین راهبردها برای همه حوادث و وقایعی که اتفاق می افتد لازم است، رسانه باید از عقل متصل و منفصل خود به نحو احسن استفاده کند و لازم است ارتباط بین مراکز پژوهشی داخلی و بیرونی و مراکز تولیدی برقرار کند، در رسانه ملی باید ترکیبی از کارشناسان مختلف برای موضوعات مختلف حضور موجود باشد و بالابردن سواد رسانه ای و ایجاد روحیه انتقادی در مردم یکی از وظایف جدی رسانه ملی است؛ مردم در فضای مجازی به صورت خودجوش کارهای زیادی برای جبهه مقاومت انجام و تحلیل های خوبی ارائه می دهند، رسانه ملی می تواند این فعالیت ها را تقویت کند و باید موضوع مداخله گرانه نهاد های بالادستی را با اعتماد سازی حل کند و گفتمان رسانه ای با دوستان مداخله گر داشته باشد. ∎