به گزارش ایرنا از روابطعمومی استانداری اصفهان، مهدی جمالی نژاد شامگاه شنبه در دیدار با جهانبخش سلطانی، هنرمند برجسته اصفهانی افزود: این شهر با تاریخچهای غنی و حضور هنرمندان برجسته در عرصه تئاتر و سینما، همواره یکی از مراکز فرهنگی و هنری ایران بوده است.
وی ادامه داد: اصفهان در دورههای مختلف تاریخی، هنرمندان بزرگی را به خود دیده که در عرصههای مختلف هنری فعالیت کردهاند و بهعنوان شهری زنده و پویا، همواره مورد توجه بوده و هنرمندان محلی در این زمینه فعالیتهای چشمگیری داشتهاند.
استاندار اصفهان تصریح کرد: هنرمندان بازیگر با آثار خود توانستهاند واقعیتهای جنگ، فرهنگ ایثار و مقاومت و ارزشهای انسانی را به تصویر بکشند و این تلاشها نهتنها روایتگر داستانهای جنگ هستند بلکه به انتقال پیامهای فرهنگی و اجتماعی به نسلهای آینده کمک میکنند.
جمالی نژاد همچنین با تقدیر از نقش جهانبخش سلطانی در عرصه هنر گفت: چهره شما یادآور بسیاری از فیلمهای ماندگار دوران دفاع مقدس و آثار تاریخی است و بازی در سریالهایی مانند «قصههای مجید» نیز مخاطبان بسیاری را جذب کرده است و شما هنرمندان مایه برکت جامعه هستید و باید تلاش کرد این هنر به نسلهای آینده منتقل شود.
استاندار اصفهان از تلاشهای این هنرمند برجسته در ترویج ارزشهای انسانی و فرهنگی تقدیر کرد و نقش او را در غنای هنر ایران ستود.
جهانبخش سلطانی نیز در این دیدار با بیان اینکه از دهه ۶۰ علاقهمند به حوزه دفاع مقدس بوده است، اظهار کرد: از آن زمان تاکنون در ۲۶ فیلم دفاع مقدس و ۳۷ فیلم سینمایی ایفای نقش کردهام و علاوه بر این، با مطالعه مداوم و خواندن آثار معروف، سعی میکنم دانش هنری خود را بهروز نگه دارم.
این هنرمند برجسته اصفهانی افزود: خاطرات زیادی از دوران شهرداری شما دارم و زمانی که کسی ارزش چندانی برای کار هنری ما قائل نبود، شما حمایت کردید و هنوز آن دوران برای ما زنده است.
سلطانی با اشاره به اینکه نقش های وی همواره مورد توجه مقام معظم رهبری قرار گرفته است گفت: در آثار دفاع مقدس من همزمان با برخی از شهدا نقشآفرینی و فضای جنگ را همراه با رزمندگان تجربه کردم.
این هنرمند برجسته که فعالیت هنری خود را از سال ۱۳۴۵ با تئاتر آغاز کرده است، در سال ۱۳۶۷ با فیلم «افق» وارد سینما شد.
وی در سریالهای مشهوری مانند «قصههای مجید» و «یوسف پیامبر» نیز نقشآفرینی کرده و برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش دوم مرد جشنواره فیلم فجر برای فیلم «شرم» در سال ۱۳۷۱ شده است.
سلطانی معتقد است که کیفیت آثار هنری، بهویژه فیلمهای کودک و نوجوان، باید از نظر تکنیک و محتوا در سطح بالایی تولید شود.