شناسهٔ خبر: 70880577 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: دولت.آی‌آر | لینک خبر

خلق دو میلیارد دلار ارزش افزوده توسط سازمان تات

رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت سازمان تات با 340 موسسه، مرکز و ایستگاه‌های تحقیقاتی و با خلق ارزش افزوده حدود دو میلیارد دلاری، اثرگذاری ملموسی بر زندگی مردم کشور در حوزه تزریق واکسن‌های موسسه رازی تا تحویل مایحتاج روزانه همچون غلات، گیاهان دارویی، لبنیات و مواد پروتیینی پشتیبانی داشته است.

صاحب‌خبر -

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، کشاورزان برگزیده ملی بخش کشاورزی طی آیینی با حضور رییس‌جمهوری و وزیر جهادکشاورزی معرفی و با اهدای تندیس تجلیل شدند.

 در آیین 38 مین دوره معرفی و تجلیل از برگزیدگان ملی بخش کشاورزی، 146 کشاورز برتر در 12 حوزه فعالیت و 37 رشته معرفی و 32 نفر از آنان به طور مستقیم  از دست رییس‌جمهوری تندیس گندم دریافت کردند.

رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی در این آیین ضمن قدردانی از زحمات تولیدکنندگان بخش کشاورزی گفت: کشاورزان نمونه در کشور با وجود محدودیت‌های فراوان مانند تنش‌های شدید خشکی و تغییرات اقلیمی همچنان به عنوان ستون اصلی تامین امنیت غذایی ایفای نقش می‌کنند.

غلامرضا گل‌محمدی در همین حال اذعان داشت: حدود ۱۳۰ میلیون تن محصولات کشاورزی، بر بهره‌گیری از دانش بومی کشاورزان خبره، نتیجه تحقیقات محققان و آخرین دستاوردهای سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، حمایت‌های مدیران جهادکشاورزی و تلاش بخش خصوصی استوار است.

وی افزود: برنامه تجلیل از کشاورزان از سال 1364 با حمایت وزارت جهاد کشاورزی توسط سازمان تات آغاز شده و سالانه با هدف انتقال تجربیات کشاورزان خبره و برتر، ایجاد انگیزه میان کشاورزان و افزایش بهره‌وری در بخش کشاورزی برگزار می‌شود.

رییس سازمان تات، استفاده از کشاورزی دانش‌بنیان با هدف حفظ امنیت غذایی، خلاقیت و نوآوری، بهره‌وری عوامل تولید، رعایت مسایل محیط زیستی و استفاده بهینه از منابع پایه را از مهمترین شاخص‌های گزینش برگزیدگان ملی بخش کشاورزی عنوان کرد.

وی تصریح کرد: سازمان تات با 340 موسسه، مرکز و ایستگاه‌های تحقیقاتی و با خلق ارزش افزوده حدود دو میلیارد دلاری، اثرگذاری ملموسی بر زندگی مردم کشور در حوزه تزریق واکسن‌های موسسه رازی تا تحویل مایحتاج روزانه همچون غلات، گیاهان دارویی، لبنیات و مواد پروتیینی پشتیبانی داشته است.

معاون وزیر جهادکشاورزی افزود: این سازمان با تکیه بر تحول ساختاری، تسلط بر نظام نوآوری با ایجاد شبکه‌های نوآوری، با هم‌افزایی همه ذی‌نفعان از جمله دانشگاه‌ها، موسسه‌های تحقیقاتی و بخش خصوصی در قالب طرح‌های کلان نوآوری و فناوری به مزرعه را تسهیل می‌کند و این چرخه تعاملی را تنها راه‌حل دستیابی به کشاورزی پایدار و حرکت از کشاورزی منبع‌بنیان به دانش‌بنیان می‌داند.

انتهای پیام