شناسهٔ خبر: 70879066 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

سند آمایش سرزمینی دریامحور بوشهر تدوین شد

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان بوشهر از تدوین سند آمایش سرزمینی دریامحور بر اساس ظرفیت اقتصادی استان و سیاست‌های دریا محور خبر داد.

صاحب‌خبر -
به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، علی پورداوود با اشاره به ظرفیت بالای استان بوشهر در حوزه اقتصاد دریامحور، گفت: قرار گرفتن این استان در کرانه خلیج‌فارس سبب ارتقا توانمندی اقتصادی استان در حوزه اقتصاد مرتبط با دریا شده است.
وی افزود: استان ساحلی بوشهر علاوه بر صید و صیادی نقش مهمی در تولید پرورش آبزیان دارد و اکنون به‌عنوان قطب تولید میگو پرورشی کشور معرفی شده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان بوشهر با اشاره به فعالیت ۱۱ بندر تجاری غیرنفتی با ظرفیت ۱۰ میلیون تن در استان بوشهر، اضافه کرد: ظرفیت تخلیه و بارگیری کالا در بندر بوشهر از ۷ میلیون تن در سال با تکمیل مجتمع بندری نگین به ۱۵ میلیون تن افزایش می‌یابد.
وی از توسعه زیرساخت‌های بندری و دریایی و افزایش عمق آبخور برای تردد کشتی‌های بزرگ تجاری خبر داد و اظهار کرد: در استان بوشهر ۱۲ هزار ملوان و خدمه در حوزه تجارت دریایی فعال هستند و ۲۰۰ شرکت نیز در امر خدمات‌رسانی دریایی فعالیت دارند.
پورداوود اشاره به استقرار ۱۱۵ اسکله صیادی و ۱۷ موج‌شکن در سواحل استان بوشهر، اضافه کرد: ۲ هزار و ۳۵ شناور صیادی با ۱۰ هزار صیاد حرفه‌ای در امر صید و صیادی فعال هستند که بوشهر را به قطب صیادی کشور تبدیل کرده است.
وی با اشاره به فعالیت ۱۲ مرکز پرورش میگو با ظرفیت بیش از ۶۰ هزار تن، اظهار کرد: بوشهر با دارا بودن مراکز تکثیر، نقش فعال و مهمی در تولید بچه میگو برای ذخیره‌سازی دارد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان بوشهر با اشاره به اینکه بوشهر دارای ظرفیت بالایی در حوزه گردشگری به‌ویژه تفریحات ساحلی و دریایی است، عنوان کرد: استان بوشهر دارای ۱۲ منطقه نمونه گردشگری است و ۵ منطقه ویژه گردشگری ساحلی نیز موجب جذب گردشگران داخلی و خارجی شده است.
وی سرمایه‌گذاری در مناطق نمونه گردشگری استان بویژه در مناطق ساحلی را مورد اشاره قرار داد و عنوان کرد: پارک ملی دریایی نایبند و جزایر چهارگانه نخیلو، تهمادون،‌ام الگُرم و خان در محدوده پارک ملی دریایی دیر- نخیلو از مناطق مهم گردشگری ساحلی در این استان است.
پورداوود سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری ساحلی را از اولویت‌های استان دانست و افزود: تکمیل زنجیره ارزش و خوشه‌های صنعتی نیز از دیگر اولویت‌های استان است که برای خرما و آبزیان، اقدامات خوبی انجام شده است.
وی از تدوین سند آمایش سرزمینی دریامحور استان خبر داد و گفت: این طرح‌ها بر اساس ظرفیت اقتصادی استان بوشهر و بر اساس سیاست‌های دریامحور برنامه‌ریزی شده است.