شناسهٔ خبر: 70873701 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

تحقق ۷۸ درصد اعتبارات سفر دولت سیزدهم به مازندران

در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان عنوان شد: ۷۸ درصد اعتبارات دو دور سفر دولت سیزدهم به مازندران محقق شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، در چهاردهمین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه مازندران که امروز برگزار شد، شش دستور کار مورد بررسی قرار گرفت. از جمله این دستورها، فراخوان اعتبارات پژوهشی بود که مقرر شد ۲ میلیارد و ۹۶۸ میلیارد تومان اعتبار برای ۴۱ مورد پژوهشی اختصاص یابد.

همچنین وضعیت بودجه و اعتبارات عمرانی استانی بررسی شد و بر تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام تأکید گردید.

رئیس سازمان برنامه و بودجه مازندران اعلام کرد که ۷۸ درصد اعتبارات دو دور سفر دولت سیزدهم به مازندران محقق شده است و باید تلاش شود تا ۱۱۷ مصوبه در دور دوم سفر به مازندران با ۱۵ هزار و ۵۸۸ میلیارد تومان به تحقق برسد.

در این جلسه مصوب شد که مجوز جابجایی اعتبارات بودجه با توجه به عدم تخصیص اعتبارات دستگاهی صادر شود. همچنین تغییر کاربری در خارج از حریم محدوده شهرها و افزایش محدوده‌ی شهری هولار شهرستان ساری نیز مورد بحث قرار گرفت و نیاز به بازنگری آن اعلام شد.

یونسی، استاندار مازندران نیز از تعداد بالای مجوز‌های صادر شده برای ایجاد یا تغییر کاربری در استان انتقاد و بر شفاف و دقیق بودن مصوبات کارگروه‌های زیربنایی تأکید کرد.

دیوارگر گزارش می دهد

<div id="video-display-embed-code_11937312"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4433586/11937312?width=600&height=350"></script></div>