شناسهٔ خبر: 70866118 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

یک مسئول:

چهار واحد تولیدی آرد کامل در لرستان مجوز انجام کار دارند

مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه تاکنون از یک واحد تولید آرد چندین مورد پایش انجام شده و مشکلی ندارد، گفت: اکنون از مجموع چهار واحد تولید آرد کامل یک واحد در استان فعال است.

صاحب‌خبر -

امید مقیمی‌منفرد در گفت‌وگو با ایسنا بیان کرد: در سال ۹۰ برای تولید آرد کامل در استان به چهار واحد مجوز داده شد.

وی اضافه کرد: در آن سال‌ها شهرستان الشتر به عنوان پایلوت انتخاب شد اما متاسفانه با مخالفت تعدادی از دوستان مواجه شدیم و این موضوع سبب شد برخی استان‌ها از لرستان پیشی بگیرند.

مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: اکنون چهار واحد تولیدی آرد کامل در استان مجوز انجام کار دارند و چنانچه توانایی خرید داشته باشند می‌توانند آرد کامل را تولید کنند.

مقیمی منفرد بیان کرد: هنگامی‌که پروانه ساخت به این واحدها داده می‌شود از آنها نمونه‌گیری صورت می‌گیرد.

مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه سبوس‌گیری در نان لواش بین ۱۲ تا ۱۸ درصد انجام می‌شد، بیان کرد: این درحالیست که هم‌اکنون این موضوع بین دو تا شش درصد انجام می‌گیرد و این امر سبب کمتر شدن بیماری‌های گوارشی و حفظ عطر، بو و طعم بهتر نان شده است.

مقیمی منفرد تصریح کرد: آرد کامل همه مواد مغذی را دارد و بر اساس استانداردهای تغذیه‌ای تولید می‌شود البته نحوه پخت آن با سایر نان‌ها متفاوت است.

انتهای پیام