به گزارش گروه فرهنگی پایگاه تحلیلی خبری «شیرازه»، شهید «رستم ابراهیمی» ۲۰ دی سال ۱۳۴۳ در خانوادهای مذهبی در محله بنکی بخش کنارتخته شهرستان خشت دیده به جهان گشود. ۷ساله بود که راهی مدرسه شد. پس از گذراندن دوران تحصیلی و اخذ مدرک دیپلم بلافاصله راهی خدمت سربازی شد. در این دوران چند بار عازم جبهه شد. بعد از بازگشت و اتمام دوران سربازی مجدد عازم جبهه شد و سرانجام ۲۹ اردیبهشت سال ۱۳۶۵ در منطقه مهران به شهادت رسید.
متن وصیت:
بنام الله پاسدار حرمت خون شهدا و با سلام و درود فراوان به رهبر کبیر انقلاب اسلامی و شهیدان اسلام وصیتنامه خود را چنین آغاز میکنم. من برای خدای متعال به جبهه عازم شدهام و اگر شهید شدم پدرم و مادرم ناراحت نشوید و برای من گریه نکنید که منافقین خوشحال شوند.
شهادت اذن الهی است
از پدرم میخواهم که به حرف امام باشند و در مجالس مذهبی شرکت فعالانه داشته باشید. خداوند این هدیه ناقابل را از شما قبول فرماید. بهدرستی که این هدیه که شما در راه خدا میدهید از طرف اوست و بهسوی او بازمیگردد. پس ناراحتی ندارد. از پدر و مادر عزیزم و پدر مادران دیگر همسنگران تقاضا دارم که وقتی پسرشان شهید میشود نگویند پسرم را فلانی به جبهه برده که شهید شود، اصلاً اینطور نیست. چون که هرکس راه خود را انتخاب کرده و شهیدشدن ما و امثال ما دست خدا است.
اکنون زمان فروریختن پایههای استکبار شرق و غرب است
یک پیام به منافقین دارم و این استای کوردلان تا کی میخواهید به دستوپای این امت اسلام پیچ بخورید. امت بیدار است و شما نابود هستید. تا وقت هست به آغوش اسلام برگردید که راه خداییست و بدانید که بههیچوجه نمیتوانید در روحیه پدران و مادران ما تأثیر بگذارید و پیام دیگر به عزیزان و برادرانم، از شما میخواهم همیشه یارویاور امام این اسطوره مقاومت باشند. الان دنیا حساب روی ایران و امام و جهان اسلام میبرد. الان وقت فروریختن پایههای استکبار شرق و غرب است. پس بر شما واجب است به جبهه بروید و انقلاب اسلامی را صادر کنید.
زینبوار زندگی کنید
پیام دیگر برای خواهرانم: عزیزانم از شما میخواهم که زینبوار زندگی کنید که خداوند از شما راضی باشد. حجابتان را رعایت فرمایید که منافقین سوءاستفاده نکنند و به انقلاب ضربه نزنند. در آخر دعا برای امام یادتان نرود. به امید فتح کربلا و آزادی قدس عزیز و زیارت قبر اباعبدالله. خدایا خدایا تا انقلاب مهدی خمینی را نگهدار. رستم ابراهیمی. هفتم تیر سال ۱۳۶۳.
انتهای خبر/