جوان آنلاین: دو کارگر اتباع به خاطر جای خواب در اتاقک نگهبانی ساختمان در حال ساختی در شمال تهران درگیری خونینی را رقم زدند.
بامداد پنجشنبه ۲۷ دیماه قاضی سالار صنعتگر، بازپرس ویژه قتل دادسرای امور جنایی تهران با تماس تلفنی مأموران کلانتری دربند از کشف جسد پسر جوانی در ساختمانی نیمهکاره باخبر و همراه تیمی از کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی راهی محل شد.
تیم جنایی در یکی از طبقات ساختمان در حال ساخت در منطقه زعفرانیه با جسد مثله شده پسر ۲۲ سالهای به نام نصیر روبهرو شدند که حکایت از آن داشت در درگیری با یکی از کارگران ساختمان به نام مقصود به قتل رسیده است.
بررسیها نشان داد مقتول و قاتل هر دو از اتباع هستند و از مدتی قبل نگهبان این ساختمان در حال ساخت بودهاند.
مردی که حادثه را به مأموران خبر داده بود، گفت: «من سر کارگر بودم و نصیر و مقصود هر دو در این ساختمان نگهبان بودند. چند ساعت قبل با تلفن همراه نصیر تماس گرفتم، اما جواب نداد، به همین دلیل نگران شدم و به ساختمان آمدم. مقصود مضطرب و وحشتزده به نظر میرسید و ادعا میکرد خبری از نصیر ندارد که چشمم به گونی خونی داخل اتاقک نگهبانی افتاد. وقتی در گونی را باز کردم با جسد مثله شده نصیر روبهرو شدم و به پلیس خبر دادم.»
اعتراف
مأموران پلیس در ادامه قاتل ۱۹ ساله را بازداشت و از وی تحقیق کردند.
متهم در بازجوییها به قتل همولایتیاش اعتراف کرد و در ادعایی گفت: «من و مقتول دو سال قبل به ایران آمدیم و در این ساختمان در حال ساخت مشغول به کار شدیم. ما با هم دوست بودیم و هیچ مشکلی نداشتیم تا اینکه مدتی قبل از او کینه به دل گرفتم و به دنبال فرصتی بودم تا از نصیر انتقام بگیرم. ما هر دو در اتاقک نگهبانی با هم میخوابیدیم، اما از چند ماه قبل یکی از دوستانش به جمع ما اضافه شد و شبها پیش ما میآمد. آنها هر شب با هم مشروب میخوردند و مست میکردند و از من میخواستند در اتاقک نگهبانی نخوابم. شبها به زور مرا از اتاقک نگهبانی بیرون میکردند و من مجبور بودم پشتبام و در اتاقهای دیگر که سرد بودند، بخوابم. هر چقدر به او اعتراض میکردم فایدهای نداشت و حتی چند باری هم با هم درگیر شدیم. همین موضوع باعث شد از نصیر کینه به دل بگیرم و به دنبال فرصتی باشم تا از او انتقام بگیرم. دو شب قبل آنها دوباره مرا از اتاق بیرون کردند، اما شب چهارشنبه دوستش نیامد و من با نصیر تنها بودیم که به او اعتراض کردم و با هم درگیر شدیم. وقتی درگیری ما بالا گرفت با چاقو به او حمله کردم و ضرباتی به بدنش زدم. نصیر خونین روی زمین افتاد و فوت کرد. پس از آن تصمیم گرفتم جسد را مثله و به بیرون منتقل کنم که سرکارگر وارد ساختمان شد و به دام افتادم.»
همزمان با انتقال جسد مقتول به پزشکی قانونی برای انجام آزمایشهای لازم، متهم به دستور بازپرس جنایی در اختیار کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی قرار گرفت. تحقیقات درباره این حادثه ادامه دارد.
درگیری خونین اتباع در اتاقک نگهبانی
دو کارگر اتباع به خاطر جای خواب در اتاقک نگهبانی ساختمان در حال ساختی در شمال تهران درگیری خونینی را رقم زدند.
صاحبخبر -
∎