دکتر محمدرضا مرادقلی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ۳۵ مصدوم و بیمار در ۹ ماهه سال جاری توسط اورژانس هوایی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور امدادرسانی و به مراکز درمانی منتقل شدند.
وی بیان کرد: امسال ۲۹ ماموریت توسط بالگرد اورژانس هوایی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور انجام شده که نسبت به مدت مشابه پارسال سه درصد کاهش داشته است.
سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: امسال از ۳۵ مصدوم و بیمار امدادرسانی شده توسط اورژانس هوایی، پنج مورد مادر باردار، ۱۴ مورد مصدوم حوادث ترافیکی و ۱۶ مورد بیماران داخلی نیازمند امدادرسانی بودند.
وی افزود: عملیات نجات این بیماران در مناطق مختلفی از جمله سرولایت (برزنون و عبدالله گیو)، کلیدر، میان جلگه (شورود، عطاییه و سالاری)، فیروزه و حسنآباد انجام شده است.
مرادقلی گفت: در این ماموریتها ۳۲ مصدوم و بیمار به مراکز درمانی نیشابور و سه نفر به مراکز درمانی مشهد منتقل شدند.
هزینه هر پرواز بالگرد اورژانس هوایی سه میلیارد ریال است
سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی نیشابور ادامه داد: هم اینک به طور میانگین هزینه هر پرواز بالگرد اورژانس هوایی سه میلیارد ریال است.
وی بیان کرد: بالگرد اورژانس هوایی نیشابور از ۱۵ شهریورماه سال ۱۳۹۷ راهاندازی شده و تاکنون ۱۵ پد فرود برای آن در نظر گرفته شده است که از این تعداد، هشت پد فعال و هفت پد دیگر در حال ساخت است.
مرادقلی گفت: از زمان راهاندازی بالگرد اورژانس هوایی نیشابور تاکنون ۲۴۰ ماموریت انجام شده است.
وی ادامه داد: در این ماموریت ها ۳۰۷ مصدوم و بیمار شامل ۱۴۰ مصدوم حوادث رانندگی، ۴۲ مورد مادر باردار و زایمان، ۲۷ بیمار قلبی و تنفسی، ۱۸ بیمار سکته قلبی و ۷۹ مورد دیگر امدادرسانی شدند.
به گزارش ایرنا، مرکز شهرستان ۴۵۰ هزار نفری نیشابور در جغرافیای مرکزی خراسان رضوی و در ۱۲۷ کیلومتری غرب مشهد قرار دارد.
مرکز اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور با ۳۱ پایگاه عملیاتی شامل ۱۰ پایگاه شهری، ۲۱ پایگاه جادهای و یک پایگاه امداد هوایی، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس، سه پایگاه موتورلانس با زیر پوشش داشتن چهار شهرستان نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه به صورت شبانهروزی و رایگان به جمعیت تحت پوشش خدمات ارائه میدهد.