شناسهٔ خبر: 70851328 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان مازندران عنوان کرد؛

انهدام باند سارقان با ۷۰ فقره موبایل قاپی

سرهنگ «قیصری» از انهدام باند سارقان با ۷۰ فقره موبایل قاپی به ارزش بالغ بر ۱۵ میلیارد ریال در شهر‌های مختلف استان مازندران خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، سرهنگ کارآگاه «علی قیصری» رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان مازندران امروز (پنجشنبه) در جمع خبرنگاران از انهدام باند سارقان با ۷۰ فقره موبایل قاپی به ارزش بالغ بر ۱۵ میلیارد ریال در شهر‌های مختلف استان مازندران خبر داد و اذعان داشت: در پی وصول اخبار مبنی بر حضور سارقان موبایل قاپ در سطح استان مازندران، موضوع در دستور کار ویژه و شبانه روزی پلیس آگاهی استان مازندران قرار گرفت.

وی افزود: کارآگاهان اداره مبارزه با سرقت پلیس با انجام اقدامات اطلاعاتی و اجرای اقدامات گسترده فنی و پلیسی مختلف، اقدام به شناسایی متهمان کردند و در چندین عملیات ضربتی، این افراد را در مخفیگاه‌های مختلف با اموال سرقتی دستگیر کردند.

سرهنگ قیصری با بیان اینکه برابر کارشناسی به عمل آمده، ارزش اموال مکشوفه بالغ بر ۱۵ میلیارد ریال برآورد شد، اذعان داشت: کارآگاهان پلیس آگاهی با توجه به گستردگی جرائم در تحقیقات پلیسی، ۷۰ فقره انواع سرقت را کشف و متهمان با دستور مرجع قضایی روانه زندان شدند.

رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان مازندران گفت: دستگیری سارقان به عنف در پیشگیری انواع سرقت وسائط نقلیه و موبایل در سطح شهرستان ساری تاثیر مستقیم و مثبتی داشته و از شهروندان درخواست کرد در صورت مشاهده هر گونه موارد مشکوک مراتب را بدون فوت وقت از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع رسانی کنند.

انتهای پیام/