به گزارش ایرنا، مهدی یونسی رستمی روز پنجشنبه در حاشیه بازدید از بیمارستان ۲۲۰ تختخوابی فوق تخصصی قلب تنکابن نواقص بیمارستان برای راهاندازی را اندک برشمرد و افزود: باتوجه به اتمام فضای فیزیکی این زیرساخت درمانی و تامین بخش قابل توجهی از تجهیزات آن معتقدم که صبر کردن برای رفعِ تمام نواقص زمان بهرهبرداری را طولانی میکند. بیمار در نبود چنین زیرساختی زمان طلایی برای درمان را از دست میدهد و مردم از این زیرساخت تخصصی بیبهره خواهند ماند. بنابراین باید ضعفهای موجود به موازات راهاندازی بخشهای که اولویت بیشتری دارند، برطرف شود.
وی با اشاره به اینکه بهرهبرداری از این زیرساخت فوق تخصص قلب برای منطقه غرب مازندران ضروری است افزود: از سوی دیگر میبایست نشستهایی با هدف تسریع تجهیز و رفع نقصهای این بیمارستان با رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران و دیگر متولیان آن برگزار کنیم که در دستور کار قرار میگیرد.
دستگاه آنژیوگرافی و MRI خریداری میشود
نماینده مردم شهرهای تنکابن، رامسر و عباسآباد در مجلس شورای اسلامی پیرامون تامین تجهیزات باقیمانده از جمله تجهیزات هایتک توضیح داد: وزارت بهداشت برای خرید این تجهیزات بودجه مستقل ندارد. طی چند سال اخیر هیات امنایی با عنوان «هیات امنای ارزی» در وزارت علوم پزشکی شکل گرفت که از این طریق تجهیزات هایتک را که وارداتی است خریداری و وارد میکنند. به طور مشخص تجهیزات آنژیوگرافی و MRI از جمله تجهیزات مهم مورد نیاز این بیمارستان هستند که در دستور کار این هیات امنا قرار گرفته است.
سید شمسالدین حسینی افزود: اکنون بخش زیادی از تاسیسات و تجهیزات از جمله سیتیاسکن این بیمارستان تامین شده است. اما درحالِ حاضر جذبِ نیروی انسانی و نیروی بخش درمان از اولویتها و نیازمندیهای اصلی برای بهرهبرداری از این زیرساخت درمانی محسوب میشود.
وی با بیان اینکه تاکنون ۸۰ نیروی انسانی جذب شده است تصریح کرد: ما به نیروی درمانی بیشتری نیاز داریم که خوشبختانه سازمان استخدامی نیز مجوز ۲۱۳ درمانی دیگر را صادر کرده است.
حسینی رویکرد استاندار بر داشتن استراتژی و بهرهبرداری بخش به بخش این بیمارستان را منطقی توصیف کرد و گفت: برای مثال ابتدا بخش قلب سپس بخش جراحی و دیگر بخشها به موازات تجهیز و تایمت اعتبار به بهرهبرداری برسد. به همین دلیل قرار است نشستی با رییس علوم پزشکی مازندران در این زمینه برگزار شود.
به گزارش ایرنا، بیمارستان ۲۲۰ تختخوابی فوق تخصصی قلب تنکابن به لحاظ ساختمان فیزیکی تکمیل شده است. اما برای قرار گرفتن در مرحله بهرهبرداری و پذیرش بیمار به ۵۷۰ میلیارد تومان اعتبار دیگر در بخش تجهیزات به ویژه در بخش هایتک نیاز دارد. از سوی دیگر بنا بر اعلام منابع رسمی چون در نقشه ۱۳۹۰ این بیمارستان، بخش ام آر ای در نقشه بیمارستان دیده نشد، به همین دلیل شرکت مادر تخصصی مجوز اضافه کردن این بخش را به بیمارستان فوق تخصصی اخذ کرده و قرار است تا بخش ام آر ای هم به بیمارستان اضافه شود.