شناسهٔ خبر: 70843649 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: قدس آنلاین | لینک خبر

واکنش جواد خیابانی به حواشی هدیه به هادی عامل

جواد خیابانی با آرزوی سلامتی و طول عمر برای هادی عامل، در واکنش به حواشی هدیه‌ای که به این گزارشگر داده شد، گفت: این مرد لایق این نیست که این «هدایای بد» را به او بدهیم، بلکه لایق این است که به او زندگی و شادی بدهیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش قدس آنلاین، جواد خیابانی در برنامه «سلام صبح بخیر» با آرزوی موفقیت و سلامتی برای هادی عامل، گفت: «هادی عامل را بسیار دوست دارم و برایش آرزوی زندگی بلندمدت داریم. دوست عزیز، ممنون! امیدوارم که سال‌های سال زنده باشی و سال‌های سال گزارشگر کشتی برنامه‌های تلویزیونی ما باشی.»

خیابانی سپس درباره اقدام شبکه افق (که به هادی عامل کفن و آگهی ترحیم اهدا کرد) بیان کرد: «این مرد لایق این نیست که این هدایای بد را به او بدهیم، بلکه لایق این است که به او زندگی و شادی بدهیم. امیدوارم شاد باشد.»

اهدای هدیه‌ای متفاوت به هادی عامل در یک برنامه تلویزیونی پس از آنکه ویدیوی تقطیع‌شده از آن در فضای مجازی دست به دست شد، با واکنش‌های فراوانی مواجه شد. انتقادهایی که با همراهی رییس صداوسیما را به دنبال داشت، به گونه‌ای که پیمان جبلی نیز تولید این صحنه‌ها را با هر هدف و تحت هر عنوانی، خطا دانست.