شناسهٔ خبر: 70843101 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: جوان | لینک خبر

سردار سلیمانی: صهیونیسم در برابر مقاومت مجبور به عقب‌نشینی شد

رئیس بسیج مستضعفین کشور گفت: مردم غزه با ایستادگی و شجاعت خود در برابر رژیم صهیونیستی، به دنیا ثابت کردند که هیچ قدرتی نمی‌تواند اراده و عزت یک ملت مقاوم را شکست دهد.

صاحب‌خبر -

جوان آنلاین: سردار غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین، در رزمایش اقتدار پیامبر اعظم که با حضور ۳۰ هزار بسیجی استان کرمانشاه در حال برگزاری است، با ابراز خرسندی از دستاورد‌های بزرگ مقاومت، اظهار داشت: این روزها، ملت ایران و جهان اسلام شاهد پیروزی‌های عظیم از جانب مردم مظلوم و مقاوم غزه هستند. وی افزود: مردمی که در برابر رژیم سفاک صهیونیستی با شجاعت ایستاده‌اند و با مقاومت بی‌نظیر خود توانسته‌اند خواسته‌های خود را بر این رژیم جنایتکار تحمیل کنند.

به گزارش فارس، سردار سلیمانی پیروزی مردم مقاوم غزه را ستود و ادامه داد: امروز، همه کارشناسان و سیاستمداران صراحتا اذعان دارند که مردم غزه و حماس با عزمی راسخ، یک پیروزی بزرگ را در برابر یک رژیم تا دندان مسلح و حامیان جهانی‌اش رقم زده‌اند. رئیس سازمان بسیج مستضعفین تصریح کرد: رژیم صهیونیستی از حمایت کشور‌های زورمند و جنایتکار مانند آمریکا برخوردار بود، اما امروز، در برابر مقاومت مردم غزه، مجبور به عقب‌نشینی شده‌اند.

وی با بیان اینکه در این میان، نقش آمریکا و کشور‌های اروپایی در حمایت از رژیم صهیونیستی هیچ‌گاه از نظر‌ها پنهان نماند، اظهار کرد: علی‌رغم تمامی این حمایت‌ها، مردم فلسطین نه‌تنها در برابر این رژیم ایستاده‌اند، بلکه توانسته‌اند ضربات سختی به آن وارد کنند. این پیروزی نشان‌دهنده اراده ملی قوی و عزم راسخ در راه تحقق آزادی است.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با تأکید بر اینکه پیروزی غزه تنها یک پیروزی محدود نبوده بلکه تحولاتی عظیم در تاریخ مقاومت فلسطین و به ویژه در سیاست‌های جهانی رقم زده است، گفت: از زمانی که برخی کشور‌های عربی، همچون مصر، به‌طور علنی با رژیم صهیونیستی توافق کردند، مسئله فلسطین برای مدت‌ها به حاشیه رفت، اما انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی (ره)، این مسأله را دوباره به قلب توجهات جهانی آورد. سردار سلیمانی تصریح کرد: از آن زمان تا کنون، ملت ایران همواره حامی مقاومت فلسطین بوده و در کنار مردم غزه و دیگر گروه‌های مقاوم ایستاده است.

وی با بیان اینکه با پیروزی مقاومت در غزه تحولی عظیم در حال شکل‌گیری است، گفت: تأثیرات این پیروزی فراتر از جغرافیای فلسطین خواهد بود. مقاومت امروز دیگر تنها با سنگ و سلاح‌های ساده مبارزه نمی‌شود. مقاومت فلسطین به مرز‌های جدیدی دست یافته است. رئیس سازمان بسیج مستضعفین افزود: زمانی که سنگ‌های جوانان فلسطینی به سمت رژیم صهیونیستی پرتاب می‌شد گذشته و امروز همان سنگ‌ها تبدیل به موشک‌ها و سلاح‌های پیشرفته شده است که در هر عملیات، ضربه‌ای مهلک به دشمن می‌زند.

سردار سلیمانی با اشاره به حمایت‌های مردم ایران از مردم مظلوم فلسطین گفت: ما در ایران، به‌عنوان ملت بزرگ انقلاب اسلامی، همواره در کنار مردم فلسطین خواهیم بود. پیروزی‌های غزه پیام روشنی برای تمامی آزادگان جهان دارد؛ انقلاب اسلامی ایران در این مسیر همواره پیشگام بوده است. وی در بخش دیگری از سخنان خود به برگزاری رزمایش پیامبر اعظم در کرمانشاه اشاره کرد و اظهار کرد: در این روز‌های مبارک و مهم، رزمایش پیامبر اعظم (ص) که با حضور گسترده بسیجیان در کرمانشاه برگزار شد، نشان‌دهنده همبستگی ملت ایران و آمادگی همیشگی برای دفاع از آرمان‌های انقلاب اسلامی و دفاع از مقدسات و سرزمین‌های اسلامی است. رئیس سازمان بسیج مستضعفین ادامه داد: بسیج و نیرو‌های مسلح کشور آماده‌اند تا در هر صحنه‌ای، چه در میدان جنگ و چه در عرصه‌های سیاسی و اجتماعی، از آرمان‌های انقلاب اسلامی و مردم ایران دفاع کنند.

سردار سلیمانی همچنین از رشادت‌ها و فداکاری‌های مردم کرمانشاه در دوران دفاع مقدس یاد کرد و گفت: حضور امروز بسیجیان کرمانشاه در این رزمایش، یادآور ایثار و پایداری مردم این استان در برابر دشمنان انقلاب اسلامی است. وی افزود: مردم کرمانشاه همواره در دفاع از ارزش‌های انقلاب اسلامی و آرمان‌های امام خمینی (ره) در صحنه‌های مختلف حضور داشته‌اند و این حضور پرشور امروز نیز گواهی بر این حقیقت است.

 رئیس سازمان بسیج مستضعفین در پایان گفت: از تمامی برادران و خواهران بسیجی و مردم عزیز کرمانشاه که در این رزمایش بزرگ حضور داشتند، تقدیر و تشکر می‌کنم و امیدوارم این حضور پرشور و مجاهدانه همواره در راستای تحقق اهداف بلند انقلاب اسلامی باشد.

برچسب‌ها: