شناسهٔ خبر: 70842771 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: جوان | لینک خبر

شرور نامدار منطقه شوش دستگیر شد

معاون اجتماعی سازمان اطلاعات پلیس پایتخت از دستگیری شرور منطقه شوش که با سلاح سرد قدرت‌نمایی می‌کرد، خبر داد.

صاحب‌خبر -

جوان آنلاین: سرهنگ اکبر موسوی؛ معاون اجتماعی سازمان اطلاعات پلیس پایتخت اظهار کرد: شرور منطقه شوش که با سلاح سرد قدرت‌نمایی می‌کرد، دستگیر شد. وی در این باره توضیح داد: مأموران پایگاه هفتم پلیس اطلاعات پایتخت خبری را در خصوص قدرت‌نمایی و درگیری با سلاح سرد در منطقه شوش دریافت کردند و بلافاصله با دریافت خبر راهی محل اعلامی شدند.

به گزارش تسنیم، سرهنگ موسوی افزود: با حضور مأموران در محل در تحقیقات و اطلاعات به‌دست آمده مشخص شد مرد جوانی با استفاده از سلاح سرد با قدرت‌نمایی و بر هم زدن نظم عمومی از محل متواری شده است.

این مقام انتظامی در ادامه به شناسایی هویت و مخفیگاه متهم اشاره کرد و گفت: تحیقات پلیسی حکایت از این داشت متهم شرور سابقه‌دار بوده و یکی از اراذل و اوباش سابقه‌دار در جنوب تهران است.

معاون اجتماعی سازمان اطلاعات پلیس پایتخت ادامه داد: با هماهنگی‌های قضایی تیمی از مأموران به مخفیگاه متهم در شهرک وصال تهران اعزام و موفق شدند متهم را در یک عملیات پلیسی دستگیر کنند.

سرهنگ موسوی خاطرنشان کرد: پس از اتمام عملیات دستگیری و تکمیل پرونده متهم به دادسرا معرفی شد.

معاون اجتماعی سازمان اطلاعات پلیس تهران گفت: پلیس با اوباشی که قصد بر هم زدن نظم عمومی را دارند برخورد بازدارنده و جدی خواهد کرد.

برچسب‌ها: