شناسهٔ خبر: 70840370 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

دستاوردی از پژوهشگران دانشگاه آزاد شهرضا

تولید مایع ضد کف ایرانی با کاربرد در صنایع لبنی

فناوران شرکتی دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد شهرضا پس از ۱۰ سال پژوهش موفق شدند ضدف کف یا آنتی فوم را بومی سازی کنند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ مدیرعامل شرکت دانش بنیان گفت: ضدکف یا آنتی فوم مایعی است که منجر به کیفی شدن تولید پنیر می‌شود.

میرمحمدی قابلیت کاربرد این فناوری را در صنایع لبنی و پنیر سازی دانست و افزود: زمانی که دانمارک واردات ضد کف به ایران را تحریم کرد با تلاش شانه روزی موفق شدیم این محصول پرکاربرد و مهم‌در صنایع لبنی را بومی سازی کنیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
<div id="video-display-embed-code_11930751"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4431941/11930751?width=600&height=350"></script></div>

وی گفت:کشور هایی، چون دانمارک، انگلیس و چین فناوری محصول ضدکف با کاربرد در صنایع پنیر سازی را در اختیار دارند.

این فناور افزود: محصول ایرانی با یک سوم هزینه محصول اروپایی با همان کیفیت تولید می‌شود.

فناوران این شرکت با هدف ارتباط بین صنعت و دانشگاه فعالیت‌های علمی خود را در دل دانشگاه پایه گذاری کرده‌اند.

شرکت‌های دانش بنیان مستقر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا با نیاز سنجی صنعت اقدام به تولید محصول می‌کنند.

تولید مایع ضد کف ایرانی با کاربرد در صنایع لبنی تولید مایع ضد کف ایرانی با کاربرد در صنایع لبنی تولید مایع ضد کف ایرانی با کاربرد در صنایع لبنی تولید مایع ضد کف ایرانی با کاربرد در صنایع لبنی تولید مایع ضد کف ایرانی با کاربرد در صنایع لبنی تولید مایع ضد کف ایرانی با کاربرد در صنایع لبنی تولید مایع ضد کف ایرانی با کاربرد در صنایع لبنی تولید مایع ضد کف ایرانی با کاربرد در صنایع لبنی تولید مایع ضد کف ایرانی با کاربرد در صنایع لبنی تولید مایع ضد کف ایرانی با کاربرد در صنایع لبنی تولید مایع ضد کف ایرانی با کاربرد در صنایع لبنی تولید مایع ضد کف ایرانی با کاربرد در صنایع لبنی تولید مایع ضد کف ایرانی با کاربرد در صنایع لبنی تولید مایع ضد کف ایرانی با کاربرد در صنایع لبنی