امروز در حضور "دکتر رحمانی" مدیر فرهنگی دانشجویی، دبیر شورای صنفی و دیگر اعضا، جلسه شورای تغذیه برقرار گردید.
در این نشست راجع به کمیت و کیفیت غذاها، تغییر بعضی از موارد در منو
(مانند: ۱-اضافه شدن نان باگت به جای نان لواش هراه وعده شام فلافل
۲- حذف وعده غذایی لوبیا پلو (این ماه برای آخرین به دلیل خرید مواد غذایی از قبل فقط یک نوبت دیگر توزیع می شود) ۳- اضافه شدن خامه به صبحانه هفتگی ۴- اضافه شدن خرما به جای حلوا شکری به صبحانه)
و همچنین پیگیری بهره برداری هرچه سریعتر از سلف جدید مورد رایزنی قرار گرفت.