به گزارش سینماپرس، اولین جلسه شورای سیاستگذاری جشنواره ثور، با حضور حسین عبده تبریزی، مهدی کرباسیان، ایوب آقاخانی، امیر لعلی، حسن محمدی و امین آذریان شش عضو شورای سیاستگذاری دومین جشنواره ثور، تشکیل شد.
در ابتدای این جلسه امین آذریان دبیر جشنواره، علاوه بر ارائه آمار عملکرد دوره اول در مورد بخشهای مختلف دور دوم توضیحاتی ارائه داد و گفت: علاقهمندان تا ۱۰ بهمن فرصت دارند آثار خود در سه رشته فیلمنامه فیلم کوتاه، نمایشنامه و تبلیغات خلاقانه بصری به وبسایت جشنواره به آدرس sorawards.com ارسال کنند.
حسین عبده تبریزی، رئیس شورای سیاستگذاری جشنواره ثور و از صاحبنظران و پیشکسوتان حوزه اقتصاد لیبرالی نیز با حمایت از برگزاری رویدادها و جشنوارههایی مانند ثور، گفت: این جشنواره باعث ایجاد پیوند بین فعالان بازارهای مالی و فیلمسازان میشود.
او با تاکید بر ساخت آثار تحلیلی برای بیان هرچه بهتر مشکلات صنایع، گفت: باید شرکتها و روابط عمومیهای ناشران بورسی و فرابورسی را تشویق به حضور در اینگونه رویدادها کنیم و به طور مثال بخواهیم ویدئوهایی خوبی که از مجامع شرکتها تهیه کردهاند را برای رقابت و داوری برای ما ارسال کنند.
مهدی کرباسیان، معاون اسبق وزیر صنعت، معدن و تجارت و از چهرههای شناخته شده در حوزه صنعت و اقتصاد نیز گفت: با تهیه اساسنامه جشنواره، سازمان بورس خود را متعهد به برگزاری و حمایت دائمی از این رویداد خواهد کرد.
او افزود: با توجه به اینکه رئیس سازمان بورس آقای صیدی، اهل شعر و ادبیات هم هستند مطمئنم از حرکتهای اینچنینی حمایت میکنند.
کرباسیان با تاکید به همه جانبه بودن جشنواره بیان کرد: جشنواره ثور نباید خودش را به گروه و بازار خاصی محدود کند و باید در ابتدای امر، شامل همه بازارهای پولی و مالی از جمله بانک و بیمه نیز باشد.
او با اشاره به تجربه ساخت فیلم در زمان تصدیگری خود بر سازمان تامین اجتماعی گفت: فیلمنامه خوب مهم است اما مهمتر از آن کارگردانی خوب است تا اثری که قرار است تولید شود ماندگار و دیدنی باشد.
امیر لعلی، مدیر روابط عمومی و امور بینالملل سازمان بورس و از مدیران با سابقه حوزه پولی و بانکی نیز بیان کرد: هدف همه ما از تشکیل و حمایت از جشنواره ثور مشخص است. اکنون باید مسیر رشد این جشنواره را دقیق مشخص و ترسیم کنیم تا این مسیر برای همیشه حتی اگر ما نبودیم، ادامه پیدا کند.
حسن محمدی، مدیرعامل شرکت اطلاعرسانی و آموزش بورس و فعال حوزه سینما نیز در ادامه با اشاره به اینکه جشنواره ثور محلی برای اتصال صنعت مالی به دنیای نمایش خواهد بود، گفت: در بازدیدها و جلسات خود با شرکتهای بورسی، شاهد حرکتهای خوبی از برخی ناشران در حوزه تولید محتوای نمایشی و داستانی بودهام.
او افزود: به طور مثال دو شرکت بورسی بزرگ توانستهاند با سرمایهگذاری مطلوب، انیمیشنهای خوب و باکیفیتی برای معرفی فعالیتهای خود به عموم مردم و مخاطبان تهیه و منتشر کنند؛ اما به هر حال این اقدامات موردی است و جشنوارهای مثل ثور میتواند تمامی اهالی بازار سرمایه در این حوزه را دغدغهمند کند.
ایوب آقاخانی، کارگردان، نویسنده و بازیگر و از چهرههای پیشرو در عرصه فرهنگ و هنر نیز با تاکید بر اینکه در تمام دنیا ثابت شده است LBA و فیلم و تئاتر بهترین روش آموزش هستند، گفت: مستندهای داستانی، اثرگذاری بیشتری بر روی مخاطب دارند.
او افزود: در مقایسه دو فیلم هالیودی گرگ والاستریت و بیگ شورت، گرگ والاستریت جذابیت بیشتری برای مخاطب دارد، چون حجم داده تخصصی کمتری به مخاطب میدهد و در عین حال داستان و درام که مخاطب آن را دوست دارد، در آن پررنگتر است.
آقاخانی اضافه کرد: باید برای جشنواره ثور دبیرخانه دائمی تاسیس و اساسنامه دائمی تنظیم کنیم تا در ادامه مسیر اهداف بنیادین آن بیشتر و بهتر پیش برود.
در پایان این نشست دو ساعته همه اعضا شورای سیاستگذاری دومین جشنواره ثور بر تدوین اساسنامه و مسیر پیشرو و آغاز زودتر دوره سوم جشنواره برای افزایش فرصت علاقهمندان به تهیه و ارسال آثار، تاکید کردند.