به گزارش خبرنگار ایرنا، مسعود ویژه روز چهارشنبه در آیین تجلیل از برگزیدگان جشنواره تصویرسازی آیات و جشنواره شعر نماز دانشآموزی اظهار کرد: در جشنواره شعر نماز دانشآموزی ۳۲ اثر با اکثریت بانوان به دبیرخانه رسید که داوری آنها انجام و ۶ نفر برتر انتخاب شدند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان با بیان اینکه در این جشنواره ۱۵۸ اثر به دبیرخانه رسید،گفت: پس از داوری در رشتههای مختلف، ۲۰ نفر برگزیده و امروز قدردانی شدند.
وی با بیان اینکه امروز از ۲ رویداد فرهنگی تصویرسازی آیات و جشنواره شعر نماز تجلیل می شود،گفت: بسیاری از مشکلات ما از این است که از آیات و روایات دور شدیم که ناشی از نگاه سکولاری است که نسبت به دین وجود دارد.
ضرورت استفاده از ابزار هنر در تبیین روایات دینی
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان با بیان اینکه یکی از راههای مانوس شدن ما با آیات و روایات استفاده از ابزار هنر است، گفت: این برنامهها ابتکاری در راستای تحصق این مهم است.
ویژه در خصوص جشنواره شعر نماز نیز افزود: شعر یک ابزار مهم و تاثیرگذار برای ترویج فرهنگ نماز است و باعث میشود در ضمیر ناخودآگاه افراد شکل گیرد و وقتی نقش بست خروجی آن در ضمیر خودآگاه ماست که اعمال و سکنات ماست.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان اضافه کرد: این ابتکار به همت آموزش و پرورش شکل گرفت که آثار ارزشمندی نیز ارسال شد و جای تقدیر و تشکر دارد و میتواند تاثیرگذار در ضمیر ناخودآگاه باشد.
ویژه تصریح کرد: هدف این برنامه این است که قدمی در راستای ترویج فرهنگ دینی و قرآنی برداریم.
انتقال مفاهیم قرآنی در قالب هنر
مدیر ستاد کانونهای مساجد استان همدان نیز در این آیین گفت: قرآن این عظمت را دارد که بتوانیم با قلم آیات را به سطور بیاوریم و این خود نیز از اعجاز قرآن است.
حجتالاسلام علی عزیزی، طراحی و کتابت قرآن را هنر عظیم و اعجاز الهی دانست و گفت: معماری گذشته ما نیز برگرفته از زیباییهای دین و اعجاز قرآن است.
وی با تاکید بر اینکه آثار هنری آیات قرآن خود جاذبه را دوچندان میکند، افزود: تاثیر قرآن بر ادبیات نیز شاخص است و شعرای ما با تأسی به قرآن اشعاری را به بهترین نحو سروده و از آیات قرآن در برخی موارد استفاده کردهاند که قابل توجه است.