شناسهٔ خبر: 70829454 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

دست انداز‌های اجرای سند پیشرفت پزشکی هسته‌ای چیست؟

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خواستار اجرای دقیق سند پیشرفت پزشکی هسته‌ای شد و تاکید کرد: کمبود منابع مالی وبروکراسی (پیچ و خم‌های) اداری برای جذب سرمایه بخش خصوصی در این زمینه دو مشکل سند پزشکی هسته‌ای است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما علیرضا زالی در نشست خبری بیست و پنجمین همایش بین المللی پزشکی هسته‌ای با اشاره به اینکه فعالیت بخش خصوصی دانشگاهی همانند بخش دولتی در زمینه پزشکی هسته‌ای فعال بوده است گفت: تلفیق پزشکی هسته‌ای با تصویربرداری مولکولی یکی از اتفاق‌های مهم در جهان است که باید در کشور ما نیز مورد توجه قرار گیرد.

زالی تاکید کرد: استفاده از هوش مصنوعی در پزشکی هسته‌ای ضروری است و هوش مصنوعی در پزشکی هسته‌ای موجب کاهش خطا در تشخیص خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره تولید رادیو دارو‌ها هم گفت: این محصول در کشور نیاز‌های بیماران را تامین می‌کند چرا که در برخی از این رادیو دارو‌ها زمان برای استفاده از آنها محدود است و پیشرفت‌های پزشکی هسته‌ای به گونه‌ای بوده است تحریم‌ها تاثیری در تامین تجهیزات به جز کمبود اعتبار‌های مالی نداشته‌ایم.

در ادامه این نشست عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت:تولید رادیو دارو‌ها در کشورسرآمد است و همانند ترکیه فناوری تولید این دارو‌ها را دارد.

دکتر مهستی عمویی تجهیزات به روز در زمینه پزشکی هسته‌ای در بیشتر دانشگاه ها‌ی علوم پزشکی کشور به کار گرفته شده است.

وی تصریح کرد: به منظور استفاده بهتر از این تجهیزات باید دانش همکاران در تمام استان‌های کشور به روز رسانی شود.

دبیر علمی بیست و پنجمین همایش بین‌المللی پزشکی هسته‌ای ایران نیز در این نشست گفت: سالانه ۵ میلیون خدمت پزشکی هسته‌ای در سال ارائه میشود.

دکتر محمدعلی قدسی راد با اشاره به برگزاری بیست و پنجمین همایش بین المللی پزشکی هسته‌ای ایران در اردیبهشت سال اینده گفت:

مهمانانی از ایران و دیگر کشور‌های جهان از جمله آلمان اتریش استرالیا و آمریکا که متخصصان برجسته پزشکی هسته‌ای ایرانی در این کشور‌ها حضور دارند دعوت شده است.

وی خاطرنشان کرد: در این همایش سه روزه جدیدترین دستاورد‌های تشخیصی و درمانی در پزشکی هسته‌ای بررسی می‌شود.