شناسهٔ خبر: 70829384 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: قدس آنلاین | لینک خبر

دکو مدافع اروگوئه‌ای را متقاعد کرد؛ آرائوخو در بارسلونا ماندنی شد

مدیر ورزشی تیم فوتبال بارسلونا، مدافع اروگوئه‌ای این تیم را برای ماندن در جمع کاتالان‌ها متقاعد کرد.

صاحب‌خبر -

رونالد آرائوخو مدافع اروگوئه‌ای تیم فوتبال بارسلونا بعد از ۵ ماه دوری از میادین به دلیل مصدومیت از ناحیه همسترینگ سرانجام در دیدار بارسلونا مقابل رئال مادرید در سوپرجام اسپانیا به میادین بازگشت و توانست با این تیم به عنوان قهرمانی نیز دست پیدا کند.

با توجه به بازگشت او یک‌بار دیگر شایعاتی مبنی بر جدایی آرائوخو از بارسلونا به گوش می‌رسید و باشگاه یوونتوس ایتالیا به صورت جدی به دنبال جذب این مدافع بود.

امروز روزنامه «موندو دپورتیوو» چاپ کاتالونیا خبر داد که دکو مدیر ورزشی تیم فوتبال بارسلونا با این مدافع جلسه‌ای برگزار کرده و او را برای ماندن در این تیم متقادعد کرده است. با این تفاسیر به نظر می‌رسد او به همراه گاوی، پدری و یامال با بارسلونا قراردادشان را تمدید کنند.

قرارداد این مدافع ۲۵ ساله در سال ۲۰۲۶ به پایان می‌رسد. آرائوخو تاکنون ۱۵۲ بازی با لباس بارسلونا به میدان رفته و توانسته ۸ گل و ۶ پاس‌گل را در کارنامه خود ثبت کند، همچنین او با آبی‌اناری‌ها توانسته قهرمانی در لالیگا، جام حذفی و سوپرجام را تجربه کند.

برچسب‌ها: