شناسهٔ خبر: 70828797 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: فرصت‌امروز | لینک خبر

نوسان قیمت خودرو های پرطرفدار داخلی در بازار

صاحب‌خبر -

به گزارش فرصت امروز به نقل از قیمت ۳۶۰، قیمت تارا در حالی در بازار امروز 10 میلیون تومان افزایش پیدا کرده که دیگر سواری ایران خودرو، ری را، 20 میلیون تومان ارزان شده است؛ تارا در بازار خودرو امروز بیشترین افزایش قیمت را بین مدل های داخلی تجربه می کند.

تارا به همراه ساینا دنده ای تیپ DA در معاملات امروز ۱۰ میلیون تومان گران شدند و بیشترین افزایش قیمت را ثبت کردند.

تارا اتوماتیک V۴ سواری میلیاردی ایران خودرو با افزایش قیمت ۱۰ میلیون تومانی، یک میلیارد و ۵۰ میلیون تومان فروخته می شود.

نوسان قیمت خودرو های پرطرفدار داخلی در بازار

تارا در دو تیپ V۱ و V۴ نیز ۱۰ میلیون تومان گران شد. ساینا دنده ای تیپ DA که تا هفته گذشته با قیمت ۴۵۵ میلیون تومان در گروه ارزان ترین خودروهای بازار قرار داشت اکنون با رشد ۱۰ میلیون تومان، ۴۶۵ میلیون تومان فروخته می شود.

ری را در سوی مقابل همچنان به در مسیر سقوط قیمت قرار دارد و ۲۰ میلیون تومان افت پیدا کرد. گران ترین سواری ایران خودرو یک میلیارد و ۶۸۰ میلیون تومان به فروش می رسد.

قیمت کوئیک SR دنده ای از سوی فروشندگان بازار خودرو ۴۶۰ میلیون تومان اعلام شده است. سورن پلاس بنزینی EF۷ جایگزین پژو پارس نیز ۸۱۰ میلیون تومان قیمت خورده است.

شاهین پلاس گران ترین سدان سایپا تغییر قیمتی نداشته و یک میلیارد و ۲۲۰ میلیون تومان خریدوفروش می شود.

جدول کامل قیمت خودروهای داخلی و وارداتی

برچسب‌ها: