شناسهٔ خبر: 70827711 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش عنوان کرد؛

بهره‌گیری از توان آمادی نزاجا در پروژه انسداد مرز و پایش سرزمینی

امیر سرتیپ «نعمتی» با اشاره به بهره‌گیری از توان آمادی نیروی زمینی ارتش در پروژه انسداد مرز و پایش سرزمینی، گفت: برای دفاع از تمامیت ارضی کشور از آمادگی لازم برخورداریم.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، امیر سرتیپ «نوذر نعمتی» جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش، در جشنواره طرح‌های لبیک یا امام خامنه‌ای عزیز (مدظله‌العالی)، با اشاره به مجاهدت‌های معاونت آماد و پشتیبانی نیروی زمینی ارتش، اظهار داشت: وظایف و اقدامات مجموعه آماد و پشتیبانی نیروی زمینی ارتش اهمیت زیادی دارد که منجر شده این مجموعه به دستاورد‌های بسیار ارزشمند و گران‌بهایی دست یابد.

امیر سرتیپ نعمتی

امیر سرتیپ نعمتی ادامه داد: این مجموعه با کمک سلسله مراتب ستاد کل نیرو‌های مسلح کشور و ارتش، در بخش بازتولید و بازآماد انواع ادوات، تجهیزات و تسلیحات و نیز انجام تمامی امور مربوط به تعمیر و نگهداری موفق عمل کرده است.

وی با بیان آمادگی و ظرفیت بالای معاونت آماد و پشتیبانی نیروی زمینی در تأمین و تجهیز یگان‌های تابعه در هر رده و رسته‌ای، افزود: امروز نیروی زمینی ارتش به چنان توانی دست یافته که قادر است در هر زمانی از شبانه‌روز، در هر نقطه‌ای از ایران پهناور و برای هر نوع عملیات و رزمایشی، تمامی یگان‌های خود را به هرگونه ادوات، تجهیزات و جنگ‌افزاری، تجهیز و تسلیح کند.

جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش، با اشاره به بهره‌گیری از توان آمادی نیروی زمینی در پروژه انسداد مرز و پایش سرزمینی، گفت: انعطاف، مداومت و به‌روز بودن در حوزه آماد و پشتیبانی نیروی زمینی ارتش، از جمله اصولی هستند که همواره مورد تأکید مداوم و مستمر این نیرو قرار دارند.

امیر نعمتی در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به آمادگی نیروی زمینی ارتش برای مقابله با هرگونه تهدید نسبت به تمامیت ارضی ایران اسلامی تأکید کرد: نیروی زمینی ارتش بر این باور است که صرفاً شناخت تهدیدات، کافی نیست؛ بلکه لازم است با ارزیابی دقیق و متناسب با توان علمی و تخصصی نیرو‌های مسلح کشور، طراحی، تولید و به‌کارگیری انواع تسلیحات و تجهیزات مدرن در عرصه «میدان» به بازدارندگی در برابر هرگونه خیال باطلی نسبت به خاک پاک ایران اسلامی دست یابد.

جشنواره طرح‌های «لبیک یا امام خامنه‌ای عزیز (مدظله‌العالی)» در حوزه آماد و پشتیبانی با حضور امیر سرتیپ «محسن دره‌باغی» معاون آماد، پشتیبانی و تحقیقات صنعتی ستاد کل نیرو‌های مسلح، سردار سرتیپ پاسدار «حسنعلی تاجیک» مدیر آماد و پشتیبانی معاونت آماد ستاد کل نیرو‌های مسلح، امیر سرتیپ «علی جهان‌شاهی» جانشین معاونت ارزیابی قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیاء (ص) و امیر سرتیپ «کیومرث حیدری» فرمانده نیروی زمینی ارتش در ستاد این نیرو و همزمان به صورت دورسخنی در یگان‌های تابعه در سراسر کشور برگزار شد.

انتهای پیام/ 200