شناسهٔ خبر: 70825576 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

کیک‌بوکسینگ ایران از خواب ۱۰ ساله بیدار شده است

اراک - ایرنا - رئیس فدراسیون انجمن‌های ورزش‌های رزمی جمهوری اسلامی ایران گفت: رشته کیک‌بوکسینگ کشور از خواب ۹ تا ۱۰ ساله بیدار شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، افشین‌ هادی‌چگنی روز چهارشنبه در نشست مجمع عمومی و سالیانه هیات انجمن‌های ورزش‌های رزمی استان مرکزی در اراک، افزود: ۱۲۸ رشته زیرمجموعه این فدراسیون وجود دارد که ۵۰ رشته آن مربوط به کیگ بوکسینگ با پسوند و پیشوندهای مختلف است.

وی بیان کرد: در فدراسیون مقرر شده کیک بوکسینگ تنها بدون پسوند و پیشوند و با نگاه به تیم ملی دنبال شود.

رئیس فدراسیون انجمن‌های ورزش‌های رزمی جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: کم‌کسری در رشته‌های ورزشی وجود دارد، ورزشکاران باید ورودی بپردازند و یا از جیب خرج کنند، اما با همه مشکلات پای نظام و انقلاب ایستاده‌اند و تلاش می‌کنند تا پرچم جمهوری اسلامی ایران را در میادین بین‌المللی به اهتزاز درآورند.

هادی چگنی عنوان کرد: قهرمانان برون مرزی از جایگاه بالایی برخوردارند، زیرا این افراد پرچم کشور را بالا می‌برند و باعث می‌شوند تا سرود ملی کشور در مجامع بین‌المللی پخش شود.

وی تصریح کرد: در حوزه رشته‌های المپیکی مبالغ بسیار خوبی به قهرمانان کشور پرداخت می‌شود.

رئیس فدراسیون انجمن‌های ورزش‌های رزمی جمهوری اسلامی ایران اضافه کرد: هفته گذشته به یکی از بانوان ورزشکار پاراالمپیکی کشور ۸۵ میلیارد ریال پرداخت شد که این دختر جوان با هدیه خود برای پدرش یک کامیون خریداری کرد و بازتاب زیادی در فضای مجازی داشت.

هادی چگنی گفت: انجمن‌های ورزش‌های رزمی المپیکی نیست و حدود ۱۰ رشته در حایگاه جهانی، بین‌المللی و آسیایی است.

وی تاکید کرد: نگاه دولت نسبت باید نسبت به ورزش‌های غیرالمپیکی بیشتر باشد.

رئیس فدراسیون انجمن‌های ورزش‌های رزمی جمهوری اسلامی ایران افزود: بودجه برخی از فدراسیون‌های المپیکی بیش از چهار هزار میلیارد ریال است اما بودجه این فدراسیون با یک میلیون نفر جمعیت، ۳۲ استان و حدود ۱۳۰ رشته، ۱۵۰ تا ۲۰۰ میلیارد ریال است که عدالت نیست.

هادی چگنی اظهار کرد: این در حالی است که نگاه‌ها نسبت به قبل نسبت به این فدراسیون تغییر کرده است.

وی گفت: ۳۳ سال از تاسیس فدراسیون انجمن‌های ورزش‌های رزمی کشور می‌گذرد و در این مدت هیچ لیگ رفت و برگشتی وجود نداشته و اولین لیگ در حوزه جوانان آغاز شده است.

رئیس فدراسیون انجمن‌های ورزش‌های رزمی جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: ۱۵ عدد رینگ ساخته و ۵۰ تخته تاتمی تهیه شده که سهم استان مرکزی یک رینگ، تاتمی و سه عدد کیسه است و طی هفته‌های آتی نیز مبلغی برای اعزام به مسابقات کرمان به استان مرکزی پرداخت می‌شود.

هادی چگنی عنوان کرد: هفتم تا ۱۱ بهمن‌ماه امسال در شهر سردار دلها مسابقات قهرمانی در بخش بانوان بعد از ۱۱ سال و در بخش مردان پس از ۹ سال برگزار می‌شود.

وی گفت: استان مرکزی یکی از قطب‌های مهم ورزش‌های رزمی است و می‌طلبد هر آنچه در توان است برای توسعه این ورزش در استان به کار گرفته شود.

رئیس فدراسیون انجمن‌های ورزش‌های رزمی جمهوری اسلامی ایران اضافه کرد: نگاه به این ورزش در استان مرکزی مطلوب است و فدراسیون هم هر آنچه در توان داشته باشد، دریغ نمی‌کند.

هادی چگنی تاکید کرد: استان مرکزی مرکز صنایع بزرگ با ثروت زیاد است و باید حمایت کننده مالی برای رشته‌های رزمی باشند.

وی بیان کرد: به زودی لیگ ام ام ای در کشور راه‌اندازی می‌شود.

رئیس فدراسیون انجمن‌های ورزش‌های رزمی جمهوری اسلامی ایران افزود: تمام هدف‌ها این است که قهرمانان ملی در فشار مالی قرار نگیرند و مورد حمایت جدی قرار گیرند.

مدیرکل ورزش و جوانان استان مرکزی هم در این نشست گفت: پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های خوبی در ورزش‌ رزمی این استان وجود دارد.

مسعود پیرایش افزود: توفیقات خوبی تاکنون در این رشته کسب شده که با حمایت‌های ویژه این مهم افزایش چشمگیری می‌یابد.

هادی رفیعی، رئیس هیات انجمن‌های ورزش‌های رزمی استان مرکزی در این نشست گزارشی از عملکرد این هیات ارایه کرد.

در این نشست یاسر خسروی با کسب ۲۲ رای به عنوان بازرس هیات انجمن‌های ورزش‌های رزمی استان مرکزی انتخاب شد.