شناسهٔ خبر: 70825151 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان اردستان:

بهداشت فردی در نانوایی‌های اردستان ضعیف است

مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان اردستان گفت: ورود افراد متفرقه به نانوایی و نداشتن بهداشت فردی بیشترین مشکلات و ایرادهایی است که در بازدید از نانوایی‌ها مشاهده می‌شود.

صاحب‌خبر -

سید ابوالفضل میرابوطالبی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در راستای نظارت بر سلامت محیط و ارتقای کیفیت خدمات عرضه نان، کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان اردستان از ۱۴ نانوایی در سطح شهر اردستان بازدید کردند.

وی افزود: این بازدیدها با هدف بررسی وضعیت بهداشتی محیط کار، رعایت اصول ایمنی، بهداشت فردی کارگران و بهداشت مواد اولیه صورت گرفت.

مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان اردستان ورود افراد متفرقه به نانوایی و نداشتن بهداشت فردی را از بیشترین مشکلات و ایرادهایی عنوان کرد که در بازدید از نانوایی ها مشاهده می‌شود و گفت: نیروهایی که در فضای نانوایی کار می‌کنند باید بیش از هر قسمت و شخصی بهداشت فردی خود شامل لباس، روپوش، کفش، ناخن و حتی موی دست را باید رعایت کنند، ولی علیرغم تذکرات لازم بازهم این موارد رعایت نمی‌شود.

میرابوطالبی با بیان اینکه کارشناسان بهداشت محیط در بازرسی‌های دوره‌ای که انجام می‌دهند میزان نمک، مخمر آزمایش می‌شود، گفت: از دیدگاه بهداشتی چنانچه پی‌اچ نان بالاتر از ۶٫۲ باشد این نان از نظر کیفی زیر سؤال است و چنان چه از این میزان بیشتر باشد، مشکوک به استفاده از جوش شیرین، تخمیر ناکافی و یک‌سری نقص‌های دیگر است.

وی اظهار کرد: مشکلی که در نانوایی ها وجود دارد آردها کیفیت مطلوبی ندارد و نانوا مجبور می‌شود به جای ویتامین سی برای فراوری بیشتر خمیر نمک اضافه کند که خلاف است.

مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان اردستان گفت: در جریان نظارت‌های صورت گرفته شش واحد نانوایی به دلیل تخلفات به اداره تعزیرات معرفی و یک مورد اخطاریه ۴۸ ساعته صادر گردید. همچنین، ۲۹ نفر از افرادی که در نانوایی‌ها فعالیت می‌کرد به‌صورت چهره‌به‌چهره آموزش لازم را فرا گرفتند تا با اصول بهداشت محیط بیشتر آشنا شوند.

میرابوطالبی در خصوص گلایه برخی شهروندان درباره استعمال دخانیات در واحدهای نانوایی گفت: مصرف دخانیات در هنگام پخت نان در نانوایی‌ها شدیداً ممنوع است و با آن دسته از واحدهای نانوایی که متصدیان آن هنگام پخت نان از سیگار و دخانیات استفاده کنند برخورد قانونی می‌شود.

انتهای پیام