به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان لرستان،« احمد توصفیان» در دیدار با اعضای هیئت رییسه کانون کارفرمایان استان با تاکید بر این که تشکل های کارگری و کارفرمایی شرکای اقتصادی دولت و حمایت از آنها از اولویت های فعالیت این اداره کل است، اظهار کرد: رعایت اصل سه جانبه گرایی با مشارکت ذینفعان در تصمیم گیریها، تنظیم روابط کار و صیانت از نیروی کار و تقویت شرکای اجتماعی دولت به عنوان ماموریت اساسی وزارت کار است و نگاه ویژه به آن استمرار حرکت روبه رشد کمی و کیفی تشکل ها را موجب خواهد شد.
وی افزود: شآن و جایگاه تشکل های کارفرمایی صیانت از نیروی کار و ارتقای بهره وری در عرصه تولید است بنابراین در جامعه کنونی ما مردمی سازی اقتصاد امری حیاتی است که جامعه کارفرمایی در تحقق این امر نقش خطیر و تاثیرگذاری دارد .
سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان ادامه داد: تعالیم دینی و قوانین بالا دستی ما بر مبنای همکاری و همراهی و تعاون و انس و الفت بین کارگر و کارفرما است و این تعامل و هم افزایی که کارفرما جایگاه ویژه ای دارد می تواند در توسعه اقتصادی تثیرگذار باشد .
توصیفیان با تاکید بر اینکه رعایت قوانین و مقررات حوزه های کار وحمایت از کارگران انتظار ما از جامعه کارفرمایان است ، بیان کرد: تقویت تشکل های کارگری و کارفرمایی اولویت ما در توسعه اقتصادی استان است چرا که این تشکل ها می توانند در زمینه بهبود وضعیت جامعه کار وتولید را فراهم کنند .
وی بر آگاهی بخشی و توانمندی کارفرمایان از طریق آموزشهای تخصصی تاکید و خاطرنشان کرد: ما به موضوع ایمنی و بهداشت کار، امنیت شغلی کارگران، صیانت از نیروی کار و توجه به منابع انسانی کارگاههای اعتقاد راسخ داریم و با همکاری همه نهادهای کارگری و کارفرمایی واحدهای اقتصادی به توسعه و تقویت تشکل های کارگری وکارفرمایی، افزایش آگاهی و آموزش های لازم تلاش خواهیم کرد .
سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان تصریح کرد: استاندار لرستان نگاه ویژه ای به تقویت بخش خصوصی و سرمایه گذاران در استان دارد .
سرپرست اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان: تشکل های کارفرمایی و کارگری در کنار دولت سه عامل اصلی عرصه اقتصاد و تولید هستند | وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی
سرپرست اداره کل تعاون کار ورفاه اجتماعی لرستان گفت: تشکل های کارفرمایی در کنار دولت و تشکل های کارگری سه عامل اصلی عرصه اقتصاد و تولید هستند.
صاحبخبر -
∎