شناسهٔ خبر: 70820348 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

خداوند علی(ع) را آفرید تا ...

خداوند آن حکیم بی همتا و آن خالق یگانه هستی علی را آفرید تا در سایه ولایت و تربیت رسول خدا حضرت ختمی مرتبت به چنان مرتبتی دست یابد که «ذکرش عبادت باشد» و راهش تنها راه سعادت و پیروی اش مایه عزت  وکمال وتعالی ،نهج البلاغه اش«اخ القرآن»باشد و مراتب کمالش آنچنان که پیامبر عظیم الشان اسلام این آخرین مبعوث حق تعالی فرمود اگر هراسی نداشتم که آنچه مسیحیان درباره حضرت عیسی می گویند(فرزند خدا بودن عیسی)آن گاه فضایل علی را می گفتم.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، کورش شجاعی در یادداشتی با این عنوان نوشت:

خداوند حکیم، علی(ع) را آفرید تا مردمان و جهان هستی پس از ختم نبوت بی راهنما و بی رهبر و بی امام نمانند. یگانه بی همتا، مولود کعبه را در دامانی پرورانید که برترین خلق عالم و اعظم و اکرم پیامبران الهی بود. علی(ع) در آغوش حضرت مصطفی قد کشید. او اولین مرد ایمان آورنده به آیین پاک محمدی بود و اولین اقتداکننده به نماز رسول الله ؛ همان علی که لحظه ای به شرک و کفر نزیست، هرآنچه لازم بود از علم و دانش و زهد و ایمان و تقوا و از معرفت به حق تعالی از نبی مکرم آموخت و تا بدان جا مقام یافت که آن به مکتب نرفته  و خط ننوشته که به غمزه مدرس صدمعلم شد، علی را باب و دروازه علم نبوی خواند.همیشه و همه جا و هرجا که لازم بود در سفر و در حضر و در هنگامه خطر همراه و حامی و پشتیبان حبیب خدا بود،نه تنها در «بدر» و «احد» و «خندق» و «خیبر» و ...بلکه سال ها پیش از این در لیلة المبیت این تنها علی بود که جان خود را سپر دفاع از جان پیامبر کرد. با این همه علی(ع) هیچ گاه نه در کلام و گفتار و نه در رفتار و کردار بر«مراد» خود پیشی نگرفت ،چرا که علی نمونه اتّم و بی تکرار«مریدی» در محضر حضرت ختمی مرتبت بود. علی(ع) را حضرت رحمان آفرید تا به مردم جهان تا ابد نشان دهد که انسان به حق رسیده می تواند در اوج شهامت و شجاعت و قدرت و پهلوانی باشد آن چنان که سروش لا فتی الّا علی در آسمان طنین انداز شود اما در عین حال مهربان ترین پدر باشد بعد از پیامبر(ص) برای امت و دلسوزترین باشد برای یتیمان و ضرب آهنگ قلبش به فلاح و صلاح و سعادت مردمان تپیدن داشته باشد. حضرت آفریدگار علی(ع) را آفرید و خود به رسول اکرم فرمان داد که زین پس علی را امیرالمومنین بخواند و این لقب و این صفت خدادادی برای احدی جز علی ابن ابی طالب وضع نشد.
امیری که از دنیا بیشتر اوقات به قرصی نان جو و شیر و نمک بسنده می کرد، همان علی(ع)که تنها کُفو منصوره دوعالم«بـضــــــعة  الرسول» و همسر زهرای بتول بود و تنها مصداق آیه یطعمون الطعام علی حبه ... بودند و افطاری سه شب خود و فرزندان دلبندشان را به یتیم و اسیر و مسکین بخشیدند.
علی (ع)مظهرالعجایبی است که در ایمان و اخلاص دومی و «تالی تلو» بی تکرار حضرت رسول است. او گرچه پهلوان و شیرمرد و اسدالله الغالب بود اما حتی در هنگامه جهاد  ،دمی و ذره ای از رضای خداوند و خلوص نیت فاصله نگرفت ،و چه نیکو فرمود مولانا که از علی آموز اخلاص عمل؛ وجود بی همانند وصی پیامبر اعظم و جانشین برحق حضرت مصطفی،اعلم،ازهد، اتقی، اشجع، اعدل وآن چنان عارف بالله بود که خود می فرمود:اگر همه پرده ها کنار رود و غیب آشکار شود،ذره ای بر ایمان علی اضافه نمی شود و اما دیدیم که همان «قرآن ناطق»،همان اصل نماز،همان حجت حق را کاخ نشینان دستگاه معاویه آن چنان آماج تبلیغات منفی قراردادند که به گاه شهادت حضرتش در مسجد کوفه برخی شامیان گفتند مگر علی نماز می‌خوانده؟!
و اما خداوند علی اعلی، مرتضی علی را آفرید تا مردمان تا آخرالزمان ببینند و بدانند که چگونه می توان اشجع امت بود و جایگاهی نزد رسول الله داشته باشد که حضرتش فرمود،ضربه علی در یوم خندق افضل از عبادت جن و انس است اما برای بقای اسلام آن چنان صبر و حلم به خرج دهد که در برابر تصمیم «سقیفه» نه تنها شاهد از بین رفتن حق مسلم خود که بارها و  جاهای مختلف در حدیث منزلت،حدیث دار، و غدیر خم و ... وکریمه روشن و بی چون و چرای «آیه ولایت» از سوی خداوند حکیم و پیامبر عظیم الشأن اسلام تاکید شده است ، برای گرفتن حق خود دست به شمشیر نبرد بلکه شاهد جفای به زهرای اطهر نیز باشد و خون دل ها بخورد.
خداوند آن حکیم بی همتا و آن خالق یگانه هستی علی را آفرید تا در سایه ولایت و تربیت رسول خدا حضرت ختمی مرتبت به چنان مرتبتی دست یابد که «ذکرش عبادت باشد» و راهش تنها راه سعادت و پیروی اش مایه عزت  وکمال وتعالی ،نهج البلاغه اش«اخ القرآن»باشد و مراتب کمالش آنچنان که پیامبر عظیم الشان اسلام این آخرین مبعوث حق تعالی فرمود اگر هراسی نداشتم که آنچه مسیحیان درباره حضرت عیسی می گویند(فرزند خدا بودن عیسی)آن گاه فضایل علی را می گفتم.
آری علی بن ابی طالب امیرالمومنین است و ساقی کوثر و قسیم نار وجنت، امیرالمومنین به فرموده قرآن کریم در آیه مباهله نفس و جان پیامبر است، امیرالمومنین پس از رسول خدا ایستاده بر اوج قله همه خوبی ها وفضیلت هاست.
حضرت باری تعالی علی (ع)و این شاهکار آفرینش را آفرید تا همه مردمان تا آخرالزمان شاهد تجسم عینی زهد و تقوا و علم و ایمان و شجاعت و اخلاص و عدالت و... باشند و آیا حکومت حدود ۴ساله امیرمومنان خود برترین و بهترین نشانه و شاهد از تحقق عدل،انصاف،عدالت،حق مداری،مردم داری،شفافیت وپاک دستی در «حکومت علوی»نیست همانا حکومتی که آرزوی همه حق طلبان و آزادی خواهان و اهل ایمان و انصاف است ،همان حکومتی که به لطف الهی بهترین شکل آن با ظهور مهدی فاطمه محقق خواهد شد.

*بازنشر مطالب دیگر رسانه‌ها در ایسنا به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان می‌باشد.

انتهای پیام