
وی تصریح کرد: در اعطای تسهیلات باید دقت کرد تا گرفتار برنامههای دیوانسالارانه یا بوروکراسی و ریخت و پاش مالی نشد.
بختیاری گفت: اگر مبلغ سرانه مورد نیاز برای ایجاد اشتغال را یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال در نظر بگیریم؛ با ۳۰۰ هزار میلیارد ریال اختصاص یافته به کمیته امداد در سال جاری، میتوان ۲۰۰ هزار شغل ایجاد کرد و بر اساس برآوردها؛ ۳۳۱ هزار فرد بیکار بین ۱۸ تا ۴۰ سال باقی میماند.
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) در تکمیل صحبت خود یادآور شد: به این افراد نمیتوان گفت از پوشش کمیته امداد خارج شوند چراکه بسیاری از آنان دختر خانم هستند و اگر از زیر پوشش خارج شود چه کاری برای کسب درآمد و امرار معاش باید انجام دهند؟
وی افزود: در کنار این مورد؛ برخی دیگر پسران درحال تحصیل هستند که تا سه سال پس از پایان تحصیل مورد حمایت قرار میگیرند و در این مدت باید برای خود شغلی دست و پا کنند.
بختیاری تأکید کرد: این در حالی است که اکنون با یک میلیارد و ۵۰۰ هزار ریال، یعنی۱۵۰ میلیون تومان، نمیتوان در شهرها اشتغال ایجاد کرد، اما در روستاها میتوان چنین کرد.
کمیته امداد امام خمینی (ره)؛ نماد توجه به سیره امیر مومنان
در بخش دیگر این نشست؛ «مجتبی شجاعی» فرماندار تربت حیدریه طی سخنانی ابراز داشت: نیاز است سیره و روش حضرت علی (ع) را در عصر جاری معادل سازی کنیم که کمیته امداد امام خمینی (ره) یکی از نمادهای آن است.
وی گفت: اقدامهای خوبی توسط این نهاد انقلابی در شهرستان تربت حیدریه انجام شده است که سالن اشتغال بانوان زیر پوشش این نهاد در این منطقه؛ حکایت از توان بالای مددجویان در زمینه تولید دارد.
شجاعی عنوان کرد: این سالن میتواند مورد استفاده بیشتری قرار گیرد و در صورت تجهیز به عنوان سالن ورزشی ویژه بانوان مشغول کسب و کار هم کاربرد دارد.
فرماندار تربت حیدریه یادآور شد: افزون بر مسائل و چالشهای مرتبط با اشتغال؛ در خصوص مسکن نیز در تربت حیدریه کملطفی شده است. در بازدیدهایی که از خانوارهای زیرپوشش کمیته امداد داشتیم آنان از بابت مسکن فرزندان خود نگران بودند.
وی متذکر شد: جریان بزرگی در شهرستان تربت حیدریه در زمینه تامین انرژی با استفاده از صفحات انرژی خورشیدی درحال شکل گرفتن است که بخشی از آن توسط کمیته امداد امام خمینی (ره) تأمین و در حال اجرایی شدن است.
انتهای پیام/