شناسهٔ خبر: 70814855 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: مردم‌سالاری‌آنلاین | لینک خبر

۶ شرکت بیمه در وضعیت قرمز قرار دارند - مردم سالاری آنلاين

آمارهای بیمه مرکزی نشان می‌دهد شرکت صنعت بیمه کشور، نسبت خسارتی بالاتر از ۷۰ درصد دارند.

صاحب‌خبر - به گزارش مردم سالاری آنلاین ؛ آمار عملکرد شرکت‌های بیمه ۹ ماهه اولسال ۱۴۰۳ که بیمه مرکزی آن را منتشر کرده، نشان می‌دهد وضعیت بسیاری از شرکت‌های بیمه مناسب نیست. از میان ۳۱ شرکت صنعت بیمه که آمار عملکرد آنها منتشر شده، نسبت خسارت ۱۳ شرکت به بیش از ۵۰ درصد رسیده است. 

بر اساس آمار منتشرشده، زنگ خطر برای سه شرکت بیمه زندگی باران، بیمه نوین و بیمه زندگی کاریزما به صدا درآمده است، چرا که نسبت خسارت این شرکت‌ها بیش از ۷۰ درصد است.

نسبت خسارت شرکت بیمه زندگی باران، به عدد نگران‌کننده ۸۹.۱۵ درصد رسیده و نسبت خسارت شرکت بیمه نوین ۷۰.۹۶ درصد و نسبت خسارت شرکت بیمه زندگی کاریزما نیز عدد ۷۰.۸۹ درصد را نشان می‌دهد که گواه ناتوانی این شرکت‌ها درجذب پرتفوهای کم‌ریسک، کنترل هزینه‌های خسارت و عدم تعادل میان حق بیمه‌های دریافتی و خسارت‌های پرداختی است.
 

این اعداد نشان می‌دهد این شرکت‌ها کار سختی برای سه ماهه پایانی سال دارند و احتمالا نتوانند امسال را با سود به پایان ببرند. صورت‌های مالی ۶ماهه بیمه نوین و بیمه زندگی کاریزما نیز موید این نکته است که این دو شرکت در ۶ ماهه سال ۱۴۰۳ زیان داشته‌اند و بیمه زندگی باران نیز با سود ناچیز ۵۹۹ میلیون تومانی، در آستانه زیاندهی است.

اما در ادامه جدول بیشترین نسبت خسارت، ۶ شرکت بیمه پارسیان، بیمه حکمت صبا، بیمه سینا، بیمه دانا، بیمه رازی و بیمه آسماری، نسبت خسارتی بیش از ۶۰ درصد دارند و این شرکت‌ها نیز در وضعیت مناسبی نیستند. نسبت خسارت بیمه پارسیان، ۶۸.۵۱، بیمه حکمت صبا ۶۸.۲۴، بیمه سینا ۶۶.۶۷، بیمه دانا ۶۴.۶۷، بیمه رازی ۶۲.۹۹ و بیمه آسماری ۶۰.۷۱ درصد است و بیمه ایران نیز با نسبت خسارت ۵۹.۶۰ درصد فاصله کمی با این شرکت‌ها دارد. 

آمارها نشان می‌دهد که از میان این ۶ شرکت، نسبت خسارت بیمه پارسیان، سینا، دانا، بیمه و آسماری نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش پیدا کرده است و در مقابل نسبت خسارت بیمه حکمت صبا در مقایسه با سال گذشته کاهش داشته است. 

افزایش نسبت خسارت، نه‌تنها سودآوری شرکت‌ها را تحت تاثیرقرار می‌دهد، بلکه می‌تواند بر اعتماد عمومی به این صنعت نیز اثرمنفی بگذارد. شرکت‌هایی که نتوانند توازن میان درآمد و خسارترا برقرار کنند، ممکن است در آینده با کاهش توانگری مالی وریسک‌های نقدینگی مواجه شوند. 

در مجموع، این آمارها زنگ خطری جدی برای این شرکت‌ها و صنعت بیمه کشور است و نشان می‌دهد که بعضی شرکت‌ها نیازبه بازنگری جدی در سیاست‌ها و مدیریت ریسک دارند.

برچسب‌ها: