شناسهٔ خبر: 70814527 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

دستیار اجتماعی رئیس جمهور:

توانمندسازی سازمان‌های مردم‌نهاد از دغدغه‌های رئیس‌جمهور است

دستیار اجتماعی رئیس‌جمهور در روز میلاد امیرالمومنین (ع) و همزمان با بازدید از مجموعه آسایشگاهی کهریزک گفت: توانمندسازی سازمان‌های مردم‌نهاد از دغدغه‌های رئیس‌جمهور است.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، علی ربیعی صبح امروز (سه‌شنبه) همزمان با میلاد مولای متقیان حضرت علی (ع) و در بازدید از بخش‌های مختلف مجموعه آسایشگاهی کهریزک، با ساکنان این آسایشگاه گفت‌وگو کرد.

وی در جلسه‌ای با تعدادی از اعضای هیات‌مدیره و مدیران این مجموعه، درباره‌ برنامه‌های محوری توسعه و توانمندسازی مجموعه به تبادل نظر پرداخت. در این جلسه، نیازمندی‌ها و مشکلات این مجموعه آسایشگاهی در حوزه‌های سلامت، تأمین اجتماعی و مالیات بررسی و درباره چگونگی دریافت کمک‌های مردمی گفت‌وگو شد.

دستیار اجتماعی رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه یکی از مشکلات سازمان‌های مردم‌نهاد و خیریه‌ها، تسهیل در فعالیت‌ها و فرآیندهای مربوط به آن‌هاست، گفت: این موضوع باید در دستور کار دولت قرار گیرد و در جلسات با مسئولان ذی‌ربط، برای تسهیل امور این نهادها تلاش شود.

ربیعی توانمندسازی سازمان‌های مردم‌نهاد را از دغدغه‌ رئیس‌جمهور دانست و تصریح کرد: مجموعه کهریزک نمادی حاوی چند پیام است. اولین پیام این مجموعه یادآور مسئولیت فردی و انسانی همه ماست.

وی همچنین ضمن گرامی‌داشت یاد مرحوم دکتر محمدرضا حکیم‌زاده و دکتر میناسیان، بنیان‌گذاران نهادهای مدنی، گفت: می‌توان آن‌ها را پرچم‌داران خیر جمعی در عرصه‌ نگهداری از مددجویان سالمندان و مددخواهان دانست.

دستیار اجتماعی رئیس‌جمهور یادآور شد: دکتر حکیم‌زاده در زمان خروج از بیمارستان فیروزآبادی، با دیدن فردی که بیرون از بیمارستان مانده بود و مکانی برای ماندن نداشت، بهانه‌ای پیدا کرد تا با تلاش فراوان، مجموعه کهریزک را بنیان‌گذارد.

ربیعی افزود: علاوه بر مسئولیت فردی، کهریزک نمادی از ضرورت سازمان‌های مردم‌نهاد در خدمات اجتماعی است که خود موجب روح خیر جمعی و نشاط اجتماعی می‌شود. کهریزک یک الگوی موفق از نهادهای مدنی، خیریه‌ها و مردم‌یاری است. برخلاف تصورات، تعداد خیریه‌ها در کشورهای ثروتمند بسیار بیشتر از کشور ماست و گسترش خیریه‌ها نه‌تنها به مثابه فقرزدایی، بلکه می‌تواند سبب افزایش اعتماد، سرمایه اجتماعی و زیست همدلانه در جامعه شود.