آیت الله عسگر دیرباز روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: حضرت امیرالمومنین (ع) تنها در یک بخش به اوج نرسیده بلکه آن حضرت در تمامی ابعاد به شاخص ترین درجه دست یافته است.
وی ادامه داد: سید رضی در معرفی حضرت علی (ع) ایشان را را کسی می داند که اضداد را در شخصیت خود جمع کرده است؛ آنجا که بحث جهاد مطرح می شود، به عنوان قوی ترین فرد حاضر می شود و در جنگ ها شجاعت خود را نشان می دهد، در مناجات با خدا عارفی به تمام معناست و در بعد اجتماعی با تمام توان به حل مشکلات مردم می پردازد.
وی اضافه کرد: آن حضرت در بعد اجتماعی چنان با سعه صدر عمل می کند که در بدترین شرایط زمانی با تحمل سختی ها به در خانه مردم می رود، پای حرف آنها نشسته و بی آنکه خود را فراتر از دیگران بداند به حل مشکلات مردم می پردازد.
نماینده مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری اظهار کرد: امام علی (ع) در بعد جهانی، آن زمان با دقت افرادی را که درصدد تضعیف اسلام برمی آیند، شناسایی می کند و درسویی دیگر سعی می کند، فارغ از مسایل حاشیه ای به حفظ وحدت مسلمانان با مردم مناطق مختلف آن زمان بپردازد و اجازه ندهد وحدت مسلمانان به خطر بیفتد.
آیت الله دیرباز گفت: امروز در آذربایجان غربی و جاهای دیگر هم ضروری است از این سیره امیرالمومنین علی (ع) پیروی شده و وحدت و یکپارچگی برجامعه حاکم شود چون وحدت ویکدلی راهی است که حضرت علی (ع) برای امت اسلام ترسیم کرده است.
وی با بیان اینکه مسلمانان همواره دشمن داشته اند، افزود: با این وجود باید وحدت خود را حفظ کرده و از تفرقه دوری کنند.
وی اضافه کرد: عدالت و وحدت، پیام بزرگ امیرالمومنین (ع) است و بنای زندگی این ایشان براین دو مهم استوار است و مسلمانان را نیز به این دو فرا می خواند.
سیره امیرالمومنین الگوی جامعه باشد
نماینده مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری اظهار کرد: یکی از خلأهای جامعه ما هماهنگ نبودن زندگی برخی از صاحبان مسند با مردم عادی است هرچند مدیران متعهد فراوانی در جامعه تلاش می کنند اما این طیف باعث می شوند زندگی ها متفاوت باشد و این قابل قبول نیست.
آیت الله دیرباز ادامه داد: زندگی بی آلایش مسوولان و پرهیز آنها از اشرافی گری و همراه و همگام با مردم حرکت کردن آنها موجب دلگرمی مردم می شود.
وی گفت: حضرت علی (ع) هرگز نزدیکترین افراد خود حتی برادرش را فراتر از دیگران نمی دید وآن روز که برادرش از او چیزی خواست جایگاه حق مردم و عذاب الهی را برای او توصیف کرد.
وی افزود: حضرت علی (ع) در انتصاب حاکمان ، فرمانداران و والیان دقت لازم را به کار بسته و پس از منصوب کردن آنها همواره به عمل و رفتار آنها نگاه کرده و بررسی می کرد.
نماینده مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری اضافه کرد: مدیران امروز باید در مدیریت، زندگی و همراهی با مردم از امیرالمومنین (ع) تبعیت کنند تا به موفقیت های بهتری دست یابند.
دنیای امروز تشنه راه امیرالمومنین (ع) است
آیت الله دیرباز به شیوه اداره جامعه و سفارش های آن حضرت به فرماندهانش اشاره کرد و گفت: امیرالمومنین (ع) خطاب به فرماندهانش هرآنچه حق است سفارش می کند و همین امر باعث می شود حق مورد هجمه قرار نگیرد.
وی تاکید کرد: دنیای امروز، نشنه راه امیرالمومنین (ع) است و هرکدام از ما شیعیان و پیروان آن حضرت باید سعی کنیم در مسیر زندگی آن امام همام حرکت کنیم تا بتوانیم قطره ای از آن دریا را به دنیا نشان دهیم.
به گزارش ایرنا ،امیرالمومنین علی ابن ابی طالب (ع) در روز ۱۳ رجب سال ۳۰ عامالفیل و ۲۳ سال قبل از هجرت در شهر مکه و درون خانه کعبه به دنیا آمدند.
اسدالله ، امیرالمومنین، ساقی کوثر، صاحب لوا، حیدر کرار، یعسوب الدین و ابوتراب از القاب مشهور آن حضرت است.