لیلی نیک خلق احمدی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در قم اظهار کرد: افزایش سرانه فضاهای فرهنگی در شهر قم یکی از دغدغههای مدیریت شهری بود که در همین مسیر پیشنهاد شد داخل بوستانهای مختلف یک ساختمان مختص به امور فرهنگی و ورزشی با مساحت ۲۵۰ متر مربع طراحی شود؛ درواقع یک فرهنگسرای کوچک در بوستانهای شهر تا شهرداری بتواند در بعد فرهنگی تأثیرگذار تر باشد.
وی با بیان اینکه مناطق میتوانند رویدادهای مهم در هر منطقه را در این فرهنگسراها داشته باشند، افزود: این طراحیها شامل بخشهای آموزشی و یک بخش کوچک ورزشی برای بدنسازی و آمادگی جسمانی است. خیلی از بوستانهای شهر قم شرایط احداث این چنین فرهنگسراهایی را دارند که اگر مشکلات معارضی نداشته باشند قابل جانمایی هستند.
مدیرکل فنی و طراحی شهرداری قم با اشاره به اینکه فرهنگسراهای ویژه بوستانها در مرحله فاز یک طراحی هستند اضافه کرد: اجرای این پروژه اثر خوبی در ایجاد پیوست فرهنگی برای فضاهای تفریحی شهر قم خواهد داشت و زمینه را برای فعالیت گروههای فرهنگی ایجاد میکند.
نیک خلق احمدی در بخش دیگری با تاکید بر اینکه طراحی ایستگاههای اتوبوس سبز کار شاخصی است که حدود ۲۰۰ ایستگاه تا امروز طراحی و ابلاغ شد و مناطق بر اساس اولویت در حال اجرا هستند، گفت: برای المان ایستگاهها دو مشاور استخدام شد تا آسیب شناسی و تیپ شناسی کنند و نشان دهند کدام ایستگاه نیمکت، سایهبان یا شرایط دیگر احتیاج دارد. این کار در مرحله طراحی و تصویب است و برنامه این است که برای سال آینده حتماً اجرا شود.
وی ادامه داد: مدلهای مختلف برای این موضوع طراحی و بهسازی شده. در این خصوص احتمالاً سه تیپ اصلی انتخاب میشود که یا بدون نماد، یا با نیمکت و یک نماد ساده و یا یک نماد تکمیلی با جزئیات زیاد باشد.