شناسهٔ خبر: 70806585 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: خبرآنلاین | لینک خبر

تبیین معروف؛

چرا مدیران ما در داشتن پایگاه‌های مردمی ضعیف هستند؟

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان با طرح این سوال که چرا مدیران ما در داشتن پایگاه‌های مردمی ضعیف هستند، دلیل آن را در داشتن منطق نظری قوی و منطق عملی ضعیف از سوی مدیران دانسته است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از سنندج، علی اصغر حسینی دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان در سلسله مطالبی دلایل ضعیف بودن پایگاه مردمی برخی مدیران را واکاوی کرده است.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان در پاسخ شماره یک در جواب این سوال آورده است: 
وقتی پای صحبت بسیاری از مدیران در جلسات و سخنرانی ها می نشینیم آنچه می بینیم نشان از آن دارد که در حوزه منطق نظری(همان هست ها و نیست ها) خیلی توانمند و علمی صحبت می کنند. درد ها و مشکلات حوزه مدیریتی خود را کاملاً مسلط هستند حتی راهکارها را نیز تا حدودی می دانند. گویی مصداق بارز آیه شریفه: « یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا لِمَ تَقُولُونَ مَا لَا تَفْعَلُونَ(صف/2) » هستند حال این سؤال پیش می آید، وقتی به زعم خود مدیریت می دانند چرا جامعه پر از مشکلات و مردم همیشه مطالبات به حق دارند؟ اگر چه نمی توان جانب انصاف را نادیده گرفت که برخی هم خوبند اما وقتی بین مردم هستیم همواره از بی نظمی، رابطه مداری، اختلاس، رانت و ارتشاء، ناکارآمدی، بده بستان، بیکاری پنهان، تجمل گرایی، استخدام عزیزان، انتخاب زیرمجموعه ضعیف، نبود بین مردم، گزارش های صوری، مصلحت اندیشی های کاذب، خودمانی کردن قانون و بسیاری موارد دیگر نالان و معترض می باشند. پس می توان نتیجه گرفت مدیران ما در منطق عملی(باید ها و نبایدها) مشکل دارند، ساده زیستی را از سنت های مدیریتی  پیامبر اسلام (ص)می دانند ولی تجمل گرایی و اشرافی گری را در منش مدیریتی خود ضرروری می دانند و آن را پرستیژ وهیمنه مدیریتی می نامند. می‌دانند نبی مکرم اسلام(ص) در مسجد مدینه هنگام انجام امورات حکومت دینی با صحابه خود دایره وار می نشستند که صدر و ذیل مجلس معلوم نباشد اما اتاق کار مدیران ما نماد کامل اشرافیگری و خوی کاخ نشینی است. می دانند که امام علی به هنگام خلافت در کوفه در گرمای ظهر در کوچه های کوفه می گشت تا کسانی را که به او دسترسی ندارند را خود ملاقات نماید تا مشکل و گرفتاری های آنان را برطرف نماید اما خیلی از مدیران ما هفته ها مراجعین را پشت درب محل کارشان معطل می نمایند. مگر در جلسات با کلامی غرا نمی گویند الگوی حسنه شما به فرموده الهی نبی مکرم اسلام (ص) است مگر آن حضرت نان جوی را که آرد آن غربال نشده بود، تناول نمی کردند، پس چرا مدیران بر سر میز غذاهای متنوع رنگانگ از رستوران های لاکچری از بیت المال تهیه می شود را میل می کنند؟! پس اگر سبک و سیاق شما در مدیریت این است هیچگاه نزد مردم پایگاه نخواهید داشت و این سرمایه های اجتماعی را که ولی نعمتان نظام هستند، دوستدار خود نخواهید یافت. مشکل شما منطق عملی است و بد نیست دفتر سوم «کتاب سیره نبوی و منطق عملی» استاد مصطفی دلشاد تهرانی را تورقی بزنید.
46