شناسهٔ خبر: 70804736 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: جماران | لینک خبر

دکتر سیفی:

هلدینگ صاد، رکن چابکی و تحول دیجیتال در بانک صادرات است

دکتر سیفی، مدیرعامل بانک صادرات ایران در مراسم اعطای رسمی حکم مدیرعاملی دکتر ابوالفضل روحانی در هلدینگ صاد، این هلدینگ را رکن چابک‌سازی و تحقق تحول دیجیتال در بانک صادرات ایران معرفی و بر خودکفایی حداکثری بانک صادرات ایران در حوزه‌ی فناوری اطلاعات و تولید دانش و تکنولوژی‌های مالی تاکید کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش نت صاد، دکتر سیفی در این مراسم که روز یکشنبه ۲۳ دی‌ماه برگزار شد، گفت: «هلدینگ فن‌آوری و نوآوری صاد که با هدف محوری و اصلی تحقق بانکداری دیجیتال و پیشبرد امور مورد نیاز بانک در حوزه‌ی فناوری‌های مالی تاسیس شده، به لطف خداوند به ثبات و جایگاه مطلوبی رسیده و این حاصل تلاش تمام مدیران و کارشناسانی است که پیش از این در هلدینگ و شرکت‌های زیرمجموعه‌ی آن تلاش کرده‌اند. اما ما هنوز تا رسیدن به شرایط ایده‌آلی که در شان بانک صادرات ایران باشد، فاصله داریم».

مدیرعامل بانک صادرات ایران افزود: «در چند وقت اخیر، نوعی عدم ثبات مدیریتی در هلدینگ به وجود آمد اما با انتصاب آقای دکتر روحانی به سمت مدیرعاملی هلدینگ، انشاءالله شاهد ثبات نسبی خوبی خواهیم بود. من مطمئن هستم که ایشان با اتکا به تجربه، دانش و شایستگی خود می‌تواند شتاب حرکتی هلدینگ صاد و البته شتاب حرکتی بانک صادرات ایران در مسیر تحقق تحول دیجیتال را بهبود بخشد».

وی در ادامه اقدام به معرفی اولویت‌های بانک صادرات ایران در حوزه‌ی فناوری مالی و بانکداری دیجیتال و بیان خواسته‌های خود از هلدینگ صاد و شرکت‌های زیر مجموعه‌ی آن پرداخت و گفت: «شرکت‌های زیرمجموعه‌ی هلدینگ صاد اغلب از توان و قابلیت‌های بسیار خوبی برخوردار هستند. از این رو، اعمال مدیریت تخصصی در آنها و ایجاد نظام سیستماتیک برای هر شرکت، متکی به مسئولیت‌ها و ماموریت‌ها، می‌تواند کارایی آنها را ارتقا بخشد. ما نیز به صورت مستمر بر عملکرد شرکت‌ها نظارت خواهیم داشت و در راستای حل مشکلات آنها و بهبود بسترهای فعالیتی‌شان تلاش خواهیم کرد».

دکتر سیفی ادامه داد: «ما باید از تفکر متخصصان و اندیشمندان خارج از مجموعه‌ی بانک نیز برای بهبود برنامه‌ها و عملکردهای خود استفاده کنیم چراکه باید به سرعت بانک صادرات را به جایگاه شایسته‌ی آن در حوزه‌ی بانکداری دیجیتال برسانیم. یک بانک خوب، بانک چابک است. ما باید تا سال ۱۴۰۵ تعداد شعب فیزیکی خود را به حدود  1300 شعبه کاهش دهیم و با قدرت به سمت بانکداری دیجیتال در تمام ابعاد حرکت کنیم. در این میان هلدینگ صاد و شرکت‌های زیر مجموعه‌ی آن نقش مهمی در تحقق این هدف استراتژیک دارند».

مدیرعامل بانک صادرات ایران با تاکید بر لزوم ارتقای توانمندی هلدینگ صاد در تولید علم و تکنولوژی گفت: «ما باید در کنار بهره-مندی موثر از دانش و تکنولوژی‌های روز دنیا، در زمینه‌ی تولید علم و تکنولوژی هم پیشرفت کنیم تا در نهایت بتوانیم به قدرتی دست پیدا کنیم که قادر به تامین تمام نیازمندی‌های فناورانه‌ی خود باشیم. برای این منظور باید سیستماتیک‌تر و هوشمندتر کار کنیم، استراتژی‌های خود را بازمهندسی کنیم و به صورت دوره‌ای نسبت به گزارش‌دهی عملکردها  اقدام نماییم».

وی در پایان صحبت‌های خود، کار و مسئولیت هلدینگ صاد را بسترسازی و حمایت و پشتیبانی از شرکت‌های زیرمجموعه و تلاش برای توسعه‌ی کسب‌وکارهای آنها معرفی کرد و بر لزوم برنامه‌ریزی‌های بلندمدت، میان‌مدت و کوتاه‌مدت بر اساس استراتژی‌ها و چشم‌اندازهای کلان بانک صادرات ایران در حوزه‌ی بانکداری دیجیتال تاکید کرد.

دکتر ابوالفضل روحانی که از ۱۳ آبان‌ماه فعالیت خود را به عنوان مدیرعامل هلدینگ صاد آغاز کرده و دیروز حکم رسمی خود را از مدیرعامل بانک دریافت کرد نیز در این مراسم گفت: «هلدینگ صاد و شرکت‌های زیرمجموعه‌ی آن مسئولیت بسیار حساسی را بر عهده دارند. بانک صادرات ایران از نظر بانکداری سنتی یکی از برجسته‌ترین بانک‌های کشور است و از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های بسیار شایسته‌ای بهره می‌برد. از این رو رساندن این بانک در حوزه‌ی بانکداری دیجیتال به جایگاه برجسته و مطلوبی که شایسته‌ی آن است، مسئولیت مهمی است که ما در هلدینگ صاد برعهده داریم».

وی ضمن بیان گزارش کوتاهی از اقدامات صورت گرفته در چند ماه اخیر افزود: «اینکه مدیرعامل محترم بانک صادرات، نگاه ویژه‌ای به هلدینگ صاد و شرکت‌های زیر مجموعه‌ی آن دارند و بر حمایت و پشتیبانی بانک از هلدینگ تاکید می‌کنند، هم برای ما  امیدبخش و انگیزه‌ساز است و هم در عین حال حساسیت کار و فعالیت ما را دو چندان می‌کند. چراکه باید به شکل مطلوبی پاسخ‌گوی حمایت و نگاه ویژه‌ی ایشان باشیم. همانطور که ایشان فرمودند، شرکت‌های زیرمجموعه‌ی هلدینگ از توان و ظرفیت بسیار خوبی برخوردار هستند. ما سرمایه‌های انسانی متخصص و کارآمدی داریم و با اتکا به هنرمندی و لیاقت همین نیروی انسانی و البته با اعمال سیاست‌های مورد تاکید دکتر سیفی مثل تحقق مدیریت تخصصی و سیستماتیک می‌توانیم با قدرت در راستای شتاب‌بخشی به حرکت بانک صادرات ایران در حوزه‌ی بانکداری دیجیتال گام برداریم و این بانک را به بانکی پیشرو در این بخش مبدل سازیم».

اخبار مرتبط

انتهای پیام