شناسهٔ خبر: 70802905 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: جوان | لینک خبر

۷ نفر در کاشان با گاز منوکسیدکربن مسموم شدند

رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث کاشان، از مسمومیت هفت نفر با گاز منوکسید کربن در این شهرستان خبر داد.

صاحب‌خبر -

جوان آنلاین: مهرداد فرزندی پور عصر دوشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه حادثه مسمومیت شهروندان کاشانی به دلیل ناترازی لوله بخاری در جوشقان استرک رخ داده و بر اثر آن هفت شهروند مسموم شدند، اظهار کرد: تیم پزشکی از پایگاه اورژانس الزهرا و حسنارود به سرعت اقدام به اکسیژن‌تراپی برای مصدومان کرد.

به گزارش مهر، وی ابراز کرد: پس از انجام اقدامات اولیه درمانی، مسمومین به بیمارستان شهید بهشتی منتقل شدند تا تحت بررسی و درمان‌های بیشتر قرار گیرند.

رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث کاشان با بیان اینکه دمای هوا در روز‌های اخیر روند کاهشی داشته و حوادث مربوط به مسمومیت با گاز مونوکسید کربن به‌دلیل رعایت نکردن مواد ایمنی در استفاده از وسایل گرمایشی افزایش یافته است، گفت: به شهروندان توصیه می‌کنیم که نکات ایمنی را جدی بگیرند.

برچسب‌ها: