به گزارش ایرنا، این همایش امروز دوشنبه در مرکز همایشهای بینالمللی صدا و سیما با حضور دکتر پزشکیان، رئیسجمهور، دکتر مومنی وزیر کشور، و دکتر کاظمی وزیر آموزش و پرورش برگزار شد. در این مراسم، دکتر منوچهر حبیبی، استاندار کرمانشاه، و دکتر محمدی، مدیرکل آموزش و پرورش استان، به ترتیب به عنوان رئیس و دبیر شورای آموزش و پرورش استان، لوح تقدیر خود را دریافت کردند.
معیارهای انتخاب شورای برتر
مهیار حاتمی، رئیس اداره مشارکتهای مردمی و مدارس غیردولتی آموزش و پرورش کرمانشاه، درباره شاخصهای انتخاب شورای برتر به ایرنا گفت: معیارهایی نظیر شاخصهای آموزشی، پرورشی، مالی، پژوهشی، نظارتی، و عملکرد دبیرخانه از مهمترین عوامل این انتخاب هستند که در مجموع شامل ۵۲ شاخص مختلف میشود.
وی افزود: مصوبات مؤثر در کیفیتبخشی آموزشی و پرورشی، افزایش درآمدهای شورا و گرهگشایی از مشکلات آموزش و پرورش از دلایل برتری استان کرمانشاه بوده است. بهطور مثال، سهم سهدرصدی درآمدی که از شهرداریها دریافت میشد با رایزنیهای صورت گرفته ۱۹۰ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.
حاتمی توضیح داد: این شورا در سطح ۲۴ ناحیه آموزش و پرورش استان فعالیت داشته و مصوبات آن، از جمله تأمین زمین برای ساخت مسکن فرهنگیان، با دستورات استاندار و همکاری فرمانداران و مدیران کل، اجرا شده است. شورا بستری برای تصمیمگیری درباره موضوعاتی است که آموزش و پرورش به تنهایی قادر به پیگیری آنها نیست.
وی همچنین خبر داد که مراسم تقدیر از شوراهای برتر استانی روز ۲۹ بهمن در کرمانشاه برگزار خواهد شد.
مصوبات شورای آموزش و پرورش کرمانشاه نقش مهمی در تسهیل فعالیتهای آموزشی و پرورشی داشته و به گفته حاتمی، اجرای این تصمیمات برای دستگاههای مختلف الزامی است. این شورا همچنین در زمینههای مالی و نظارتی دستاوردهای چشمگیری داشته است که منجر به انتخاب کرمانشاه به عنوان شورای برتر کشور شده است.
استان کرمانشاه با بیش از ۲ میلیون نفر جمعیت بیش از ۳۷۱ هزار دانش آموز و افزون بر ۲۶ هزار نفر فرهنگی دارد.