شناسهٔ خبر: 70799841 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

"علی کریمی کلایه" شاعری بود که شعر را زندگی می‌کرد

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد کرج با اشاره به برگزاری جایزه‌ی "علی کریمی کلایه" (جایزه ملی غزل) گفت: بدون اغراق، یکی از معدودشمار شاعرانی که در چند دهه‌ی اخیر اولویتش شعر بود و نه شاعری کردن، علی کریمی کلایه بود؛ او که شاعر بود و شعر را زندگی می‌کرد و تقریبا هیچ اثری از هیاهو در اطرافش نبود. عضو هیات علمی دانشگاه آزاد کرج با اشاره به برگزاری جایزه‌ی "علی کریمی کلایه" (جایزه ملی غزل) گفت: بدون اغراق، یکی از معدودشمار شاعرانی که در چند دهه‌ی اخیر اولویتش شعر بود و نه شاعری کردن، علی کریمی کلایه بود؛ او که شاعر بود و شعر را زندگی می‌کرد و تقریبا هیچ اثری از هیاهو در اطرافش نبود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری برنا استان البرز؛ دکتر رشید کاکاوند اظهار داشت: هنر و در شکل خاص خودش، شعر، مهمترین مقوله‌ی ملی ماست و هیچ چیزی در ترسیم شخصیت انسانی و ملی ما به اندازه‌ی شعر و ادبیات دخیل نبوده است.

وی ادامه داد: شعر، همیشه و هنوز برای مردم ما عزیز و مهم و محترم بوده و هست و در شرایطی که گمان می‌کردیم اهمیت شعر برای این مردم کمرنگ شده است، شاهد این بوده‌ایم که آنها در بزنگاه‌های اجتماعی و سیاسی، اندیشه و احساس خود را به واسطه‌ی شعر بیان کرده‌اند.

کاکاوند با اشاره به آغاز حرکت رسمی جشنواره‌ی مستقل شعر کرج، بیان کرد: در دهه‌ی ۷۰ وقتی این شجاعت شعری پا گرفت و این رفتار منطقی که شعر به قالب منحصر نمی‌شود و این حرکت که شعر باید به نوع نگاه و جهان شعری معطوف باشد، آغاز شد، اتفاقات نویی در شعر به وجود آمد.

وی افزود: روزی که شاعران فقط شعر روزگار ما را به نوگرایی در شکل و مضمون محدود نکردند و آدمهای بزرگی در قالب‌های مختلف و به خصوص غزل پدیدار شدند، این حرکت به اثبات رسید و آن‌قدر درست بود که ادامه پیدا کرد.

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد کرج خاطرنشان کرد: برگزاری این جشنواره قطعا اتفاق خوبی است؛ اما نگاه دموکراتیک که باعث می‌شود نظر مخالفان را نیز بشنویم، کیفیت کار را بیشتر می‌کند.