شناسهٔ خبر: 70798081 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

پویش پدرانه نهال‌کاری در چهارمحال و بختیاری برگزار شد

شهرکرد - ایرنا - مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری گفت: به مناسبت ۱۳ رجب و سالروز میلاد مولی الموحدین حضرت علی (ع) و روز پدر پویش درختکاری «به نام پدر» در این استان همزمان با سراسر کشور برگزار شد.

صاحب‌خبر -

اصغر احمدی روز دوشنبه در حاشیه این آیین در گفت و گو با ایرنا افزود: براساس برنامه‌ریزی انجام شده ۵۰۰ اصله نهال از گونه فضای سبز در مناطق مختلف استان کاشته شد.

پویش درختکاری به نام پدر در شهرکرد شهرک منظریه برگزار شد

وی اظهار داشت: پویش به نام پدر در شهرکرد ( شهرک منظریه)، فارسان (بخشداری جونقان)، کوهرنگ، فرخشهر (خانه سالمندان)، سامان (پارک جنگلی)، اردل (هلال احمر)، لردگان (بخش منج)، فلارد (منطقه حفاظت دالورا) و بروجن (آرامستان نقنه) برگزار شد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری گفت: پویش به نام پدر با حضور پدران، دانش‌آموزان، دانشجویان، طلاب، روحانیون، گروه‌های مردمی، جهادی، سازمان‌های مردم نهاد و تشکل‌های مردم نهاد برگزار شد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری گفت: پویش درختکاری به نام پدر در راستای دومین سال اجرای طرح مردمی کاشت یک میلیارد اصله نهال به اجرا درآمده است.

وی یادآور شد: سهم چهارمحال و بختیاری از اجرای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت تولید و کاشت ۱۰ میلیون اصله درخت در مدت چهار سال است که در سه بخش زراعت چوب درختان کبوده و صنوبر، در بخش توسعه فضای سبز از گونه‌های زبان گنجشک، داغداغان و اقاقی‌ها و در بخش جنگل نیز از بلوط، بادام و بنه کاشته می‌شود.

احمدی اضافه کرد: تاکنون پنج میلیون اصله نهال در نهالستان‌های دولتی و خصوصی و افزون بر تولید این شمار نهال ۸۰۰ تا ۹۰۰ هکتار از عرصه‌های جنگلی با هدف احیا و غنی سازی جنگل‌های چهارمحال و بختیاری نیز بذرکاری شده است.

وی هدف از برگزاری این پویش را ترویج طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت، ایجاد عزم ملی و شور و نشاط اجتماعی برای احیای منابع طبیعی تجدید شونده، افزایش سرانه فضای سبز و جذب مشارکت‌های مردمی در امر درختکاری عنوان کرد.

به گزارش ایرنا، ۸۲ درصد از مساحت چهارمحال و بختیاری را عرصه‌های منابع طبیعی تشکیل داده است که از این میزان ۲۰ درصد مساحت استان جنگل و ۶۲ درصد آن مراتع است.

همچنین ۳۲۰ هزار هکتار از جنگل‌های زاگرس در این استان واقع شده که گونه غالب این جنگل‌ها، بلوط است.