دکتر عاطف راد در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه استان گیلان دارای دو میلیون و ۵۳۰ هزار نفر جمعیت است، اظهار کرد: از این تعداد بیش از یک میلیون و ۳۴۰ هزار نفر معادل ۵۳ درصد، تحت پوشش بیمه سلامت هستند؛ همچنین بیش از یک میلیون و ۱۴۵ هزار نفر از جمعیت بیمه شده معادل ۸۴ درصد به صورت رایگان تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند.
وی افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی، افراد مبتلا به بیماری های صعب العلاج و پنج دهک پایین درآمدی جامعه در داخل شهرها، روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت را تحت پوشش رایگان بیمه سلامت دانست و تصریح کرد: برای دهک های درآمدی ۶ تا ۹ هم، دولت تخفیف ۵۰ تا ۸۰ درصدی قائل شده است.
مدیرکل بیمه سلامت گیلان با بیان اینکه بیمه سلامت جهت ارائه خدمت به بیمه شدگان در کشور با ۵۰ هزار موسسه طرف قرارداد است، خاطرنشان کرد: در استان گیلان با بیش از دو هزار موسسه اعم از مطب های پزشکان متخصص، عمومی، مراکز تصویربرداری، فیزیوتراپی ها و... طرف قرارداد هستیم و ماهانه ۲۲۰ میلیارد تومان به این موسسات پرداخت می کنیم.
عاطف راد با بیان اینکه ۹۰ درصد هزینه بستری در بیمارستان های دولتی طبق تعرفه دولتی بر عهده بیمه سلامت است، اضافه کرد: بیماران خاص شامل تالاسمی، هموفیلی، دیالیز، MS، سرطان ها، بیماری های متابولیک و... صد درصد هزینه هایشان در بیمارستان های دولتی از سوی بیمه سلامت پرداخت می شود.
وی خاطرنشان کرد: صد درصد هزینه های بستری افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی و همچنین دهک های اول تا سوم شهری نیز توسط بیمه سلامت پرداخت می شود.
مدیرکل بیمه سلامت گیلان درمان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان های دولتی و زایمان های طبیعی در بخش دولتی را نیز صد درصد رایگان دانست و گفت: در بخش خدمات سرپایی، ۷۰ درصد هزینه خدمات مربوط به داروخانه ها و آزمایشگاه ها را نیز بیمه سلامت پرداخت می کند.
وی ادامه داد: افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی و همچنین سه دهک اول درآمدی تنها ۱۵ درصد هزینه خدمات بخش سرپایی را پرداخت می کنند.
عاطف راد از افزایش کدهای خدمتی برای معلولان و توانخواهان تحت پوشش بهزیستی به ۵۹ خدمت خبر داد و گفت: ۷۰ درصد تعرفه بخش خصوصی را بیمه سلامت پرداخت می کند. ۷۰ تا ۹۰ درصد هزینه درمان ترک اعتیاد نیز بر عهده بیمه سلامت است.
مدیرکل بیمه سلامت گیلان با بیان اینکه هم اکنون تعهد بیمه ای اقلام دارویی به سه هزار و ۵۵۰ قلم افزایش یافته است، عنوان کرد: راه اندازی صندوق بیماران خاص و صعب العلاج از اقدامات موثر بیمه سلامت در ارائه خدمات بوده است لذا تا قبل از سال ۱۴۰۱ تنها پنج بیماری جزو بیماری های خاص و صعب العلاج بود، اما از آبان ۱۴۰۱ به ۱۲۸ گروه بیماری افزایش یافت و این بیماران از خدمات ویژه ای استفاده می کنند.
وی ادامه داد: تعداد بیماران خاص استان از دو هزار و ۸۵۲ نفر به ۵۷ هزار و ۷۹۴ نفر در استان رسیده و از خدمات صندوق بیماری های خاص و صعب العلاج پس از نشاندار شدن استفاده می کنند.
عاطف راد از پرداخت ۲۵۰ میلیارد تومانی بیمه سلامت برای بیماران خاص و صعب العلاج استان طی سال جاری خبر داد و گفت: پنج هزار و ۴۰۰ خدمت در سامانه های الکترونیکی بیمه سلامت بارگذاری شده است؛ از آبان ماه ۱۴۰۱ تا امروز ۵۶۰ میلیارد تومان نیز بابت خدمات نشاندار سرپایی و بستری بیماران خاص و صعب العلاج پرداخت کردیم.
انتهای پیام