به گزارش خبرنگار ایرنا، نرگس حسین مردی روز دوشنبه در مراسم تکریم ملی و الگوسازی زندهیاد آرسن میناسیان خیر به نام و نیکوکار بزرگ و برجسته گیلانی و ایرانی در تالار حکمت دانشگاه گیلان اظهار کرد: بنیاد ملی نخبگان در راستای شعار دانایی، توانایی و مانایی مصمم است تا در کنار دانشگاهها، موسسات علمی، پژوهشگاهها و مراکز هنری افراد مستعد و متخصص را فعالانه شناسایی کرده و بسترهای لازم برای اثرگذاری این افراد فراهم کند.
وی بیان کرد: مشکلات کشور باید به دست نخبگان فراهم شود از اینرو ضرورت دارد بسترهای لازم برای حضور و فعالیت آنان فراهم شود تا در راستای حل مسائل کشور گام برداشته و در عین اثر بخشی آنان در جامعه مسائل و مشکلات مردم هم رفع شود و همه در بهبود فضا و حرکت به سمت توسعه ایفای نقش کنند.
معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان اضافه کرد: مهاجرت نخبگان و استعدادهای برتر و خروج آنان از چرخه اثرگذاری کشور از جمله دغدغه ها و نگرانیهاست ضمن اینکه خروج از چرخه اثرگذاری الزاما به معنای رفتن از ایران نیست، بسیاری از نخبگان بستر لازم را برای اثرگذاری ندارند و به حاشیه رانده شده اند.
وی با قدردانی از برگزارکنندگان مراسم تکریم و الگوسازی بزرگ مرد خیر گیلانی زنده یاد آرسن میناسیان اظهار کرد: باید افراد و چهره های اثرگذار از جمله زنده یاد میناسیان که با تلاش و عزمی خستگی ناپذیر تجربیات و آموخته های خود را ارتقاء داد و همه آن ها را در مسیر حل مشکلات مردم به کار بست، را به جامعه و نسل نو معرفی کنیم.
وی بیان کرد: برگزاری چنین مراسمهایی برای آن است که نوعی الگوپذیری برای جوانان شکل گیرد و این آئینها فرصتی برای آشنایی این نسل با بزرگان و نیکوکارانی است که با ازخودگذشتن مانا شدند.
وی بیان کرد: ایران ما این سرزمین بزرگ به خاطر افراد نیک سرشت و پاک نهادی که به پشتوانه دانایی، توانایی، از خودگذشتگی و ایثار مانا شدند، بر خود می بالد؛ آرسن میناسیان یکی از این افراد بوده که با نهاد پاک، گذشت و ایثار اثرگذار و مانا شد.
مراسم تکریم ملی از خیر نیکوکار گیلانی زنده یاد آرسن میناسیان به منظور معرفی چهرههای برتر و شاخص فرهنگی و در راستای برنامههای بنیاد ملی نخبگان در تکریم و الگوسازی از این شخصیتها از سوی بنیاد ملی نخبگان استان با همکاری دانشگاه گیلان، شورای اسلامی و شهرداری شهر رشت برگزار شد.
آرسن خاچاطوری میناسیان معرف به مسیح گیلان از خیران و نیکوکاران این خطه بود که در سال ۱۲۸۵ خورشیدی در رشت به دنیا آمد، این خیر ۱۴ فروردین ۱۳۵۶ از دنیا رفت، وی از نیکوکاران ارمنی و به نام ایرانی بود که برای درمان رایگان بیماران نیازمند آنچه در توان داشت می گذاشت و ضمن درمان رایگان داروهای آنها را نیز تامین می کرد.
این خیر و نیکوکار برجسته گیلانی نخستین داروخانه شبانه روزی ایران (کارون) و اولین خانه سالمندان و معلولان ایران را در رشت تاسیس کرد.