شناسهٔ خبر: 70796583 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

طی مراسمی نمادین در جیرفت

کُنارها به مناسبت روز پدر زمین را درآغوش کشیدند+فیلم

جیرفت- ایرنا- طی آیینی به مناسبت روز پدر ۵۰۰ اصله درخت در جیرفت روز دوشنبه با حضور سرپرست فرمانداری این شهرستان کاشته شد.

صاحب‌خبر -

معاون فنی اداره کل منابع طبیعی جنوب کرمان در حاشیه این درختکاری به خبرنگار ایرنا گفت: این نهال ها در نزدیکی شهر کاشته شدندو بیشتر درختان از نوع کُنار و کهور ایرانی است.
رضا سنجی افزود: ۵۰ هکتار زمین این منطقه پیش بینی شده تا در مناسب های مختلف درختکاری صورت گیرد و تبدیل به یک پارک جنگلی شود.
وی یادآور شد: در حال توسعه شهری هستیم و نیاز به درختکاری در نزدیکی شهر بود تا به عنوان پارک جنگلی مورد استفاده مردم قرار گیرد.

سنجری با اشاره به طرح کاشت یک میلیارد درخت ادامه داد: ۳۰۰ هزار اصله نهال با مشارکت مردم کاشته‌ایم و یک هزار و ۱۰۰ هکتار هم بذرپاشی در مراتع انجام شده است.

وی بیان کرد: پروژه موفق ۳۰۰ هکتاری در ورودی شهر داشتیم که یکی دیگر از دلایل انتخاب این منطقه برای طرح جنگلکاری بود.