شناسهٔ خبر: 70795689 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

مدیر عامل سازمان انتقال خون کشور:

کمبود نگران کننده‌ای در زمینه خون و فرآورد‌های خونی وجود ندارد

با وجود کاهش ذخایر خونی در کشور کمبود نگران کننده‌ای در زمینه خون و فرآورد‌های خونی وجود ندارد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ مدیر عامل سازمان انتقال خون کشور در آیین آغاز ساخت پایگاه انتقال خون در آران وبیدگل با اشاره به وجود ۲۰۰ پایگاه انتقال خون در کشور گفت: ذخایر فرآورده‌های خونی در کشور در دو سال اخیر به طور میانگین ۸ روز بوده و این میزان به دلیل مشکلات خاص به ۶ روز کاهش پیدا کرده است.

مصطفی جمالی، به مقایسه آمار ذخیره خون در سه سال گذشته اشاره کرد و گفت: میزان ذخیره از سه سال قبل به دو برابر افزایش یافته است.

وی با اشاره به اینکه ایران کشور برتر منطقه در زمینه انتقال خون است افزود: برای اولین بار آزمایش غربالگری مولکولی را راه‌اندازی کرده‌ایم و پیش از این ممکن بود به احتمال بسیار ضعیف ویروس در خون تشخیص داده نشود، اما با این روش و در کنار روش‌های دیگر مانند شناسایی آنتی بادی احتمال این موضوع نزدیک به صفر شد.