شناسهٔ خبر: 70795171 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

نماینده کردستان در مجلس خبرگان رهبری: حمایت بیشتری از بیماران خاص شود

سنندج- ایرنا- نماینده کردستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: هزینه های بالای دارو برای بیماران خاص و برخی جراحی‌ها، فشار زیادی بر قشر ضعیف نیازمند دریافت خدمات درمانی، وارد می کند و باید حمایت جامع‌تری در این زمینه شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، ماموستا فایق رستمی روز دوشنبه در نشست هم اندیشی گروه معارف آموزش عالی کردستان در دانشگاه علوم پزشکی کردستان اظهار کرد: تلاش دانشگاه علوم پزشکی کردستان در گسترش این خدمات در اقصی نقاط استان ستودنی است اما احساس می‌شود که بیماران نیازمند و قشر ضعیف استان باید در اولویت دریافت خدمات درمانی با ایجاد راهکار های حمایتی در تمام زمینه ها باشند.

نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری ضمن ابراز خوشحالی از دستاوردهای ارزشمند انقلاب اسلامی در حوزه بهداشت و درمان، افزود: امروز، شاهد گسترش خدمات در دورترین نقاط استان هستیم که نعمتی بزرگ برای مردم کردستان به شمار می رود.

ماموستا رستمی ادامه داد: در دنیای امروز، آگاهی و علم به عنوان ۲ عامل اساسی در پیشرفت و توسعه جوامع اسلامی شناخته می‌شود و هوشیاری در برابر چالش‌ها و تهدیدات حائز اهمیت است.

وی اضافه کرد: تبیین مسائل علمی در تمامی زمینه ها برای کشف موهبت های الهی بسیار ضروری است و نیازمند عالمی با درایت، عاقل، آینده نگر و بامهارت است.

نماینده کردستان در مجلس خبرگان رهبری یادآور شد: مسئولیت ما در قبال شناخت علوم دینی در جهت خدمت به مردم، یک مسئولیت سنگین و خطیر است.

ماموستا رستمی با اشاره به اینکه فرهنگ در جامعه امروز به معنای تلاش برای توسعه و پیشرفت خدمات رسانی به صورت یکسان به مردم است، گفت: روایات ارزشمندی وجود دارد که نشان دهنده ضرورت عدالت در تمامی زمینه هاست.

وی ضمن اشاره به اینکه انتصاب یک زن به عنوان رئیس دانشگاه علوم پزشکی نشان دهنده اختیار و آزادی زنان در حضور و نظردهی برای مسائل مهم کشوری است، افزود: خوشبختانه جامعه اسلامی فضای مناسبی برای پیشرفت زنان در کشور فراهم کرده است.

فعالیت ۱۷۵ استاد معارف

مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه های کردستان هم از فعالیت ۱۷۵ اساتید گروه معارف خبر داد و بر ضرورت افزایش ظرفیت ها و مشارکت دانشجویان در برنامه‌های فرهنگی تأکید کرد.

حجت‌الاسلام حاتمی اظهار کرد: افزایش ظرفیت گروه معارف با فراهم سازی فضای مناسب و حضور پررنگ تر دانشجویان امکان پذیر خواهد بود.

به گفته وی ۴۳ هزار دانشجو در استان تحصیل می‌کنند، اما تنها درصد کمی از آن‌ها در برنامه‌های فرهنگی شرکت می‌کنند.

مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه های کردستان بر ضرورت ساماندهی وضعیت معارف در آموزش عالی تاکید کرد و از ایجاد بانک جامع معارف گویان به منظور جمع‌آوری اطلاعات و رزومه‌های آن‌ها در این زمینه خبر داد.

حجت الاسلام حاتمی ادامه داد: خوشبختانه در کشور ایران زیرساخت های دینی به خوبی فراهم است که وظیفه مهم ما را در استفاده از این ظرفیت ها و گسترش این حوزه سنگین تر خواهد کرد.

ظرفیت بالای دانشگاه علوم پزشکی کردستان در تدریس دروس معارف

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کردستان نیز در ادامه از ظرفیت بالای این دانشگاه در ارائه دروس معارف خبر داد و گفت: ۴ هزار و ۸۶۴ ساعت معارف در این دانشگاه تدریس می‌شود.

دکتر فریدون عبدالملکی با اشاره به اینکه وظیفه ما در قبال دانشجویان آموزش تئوری، آموزش مهارت های عملی و آموزش اخلاق حرفه ای است، افزود: ارتباط مستقیم گروه معارف با دانشجویان در جهت توانمند سازی دانشجویان در زمینه اخلاق حرفه ای و انگیزه کار، بسیار مهم و تاثیر گذار است.