شناسهٔ خبر: 70792750 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: شهر | لینک خبر

رئیس کل سازمان نظام‌پزشکی:

شهرداری تهران ظرفیت لازم را برای مدیریت سلامت کل شهر دارد

رئیس کل سازمان نظام‌پزشکی جمهوری اسلامی ایران گفت: شهرداری ظرفیت لازم را برای سلامت کل شهر تهران دارد و دستگاه‌ها باید ذیل چتر گسترده شهرداری پیش بروند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار شهر، محمد رئیس‌زاده رئیس کل سازمان نظام‌پزشکی جمهوری اسلامی ایران در سلسله همایش‌های شهر آرمانی که با محوریت اداره کل سلامت برگزار شد، با تاکید بر اینکه ما نیازمند یک مدیریت یکپارچه و جامع سلامت شهر در تهران هستیم، مطرح کرد: باید یک مرکز جامع یکپارچه سلامت شهر تهران ایجاد شود که وزارت بهداشت در آن مرکز، وظایف خود را واگذار کند و با نگاه مشارکتی از ظرفیت شهرداری استفاده کند. دانشگاه‌های علوم‌پزشکی باید هم‌افزایی کنند و ارگان‌های دیگر نیز باید در جهت تامین سلامت مردم هماهنگی داشته باشند.

وی با تاکید بر اینکه سلامت روانی شهر مقوله بسیار مفصلی است، بیان کرد: وقتی ما از هم گسیختگی اجتماعی داریم، مقوله سلامت روان اهمیت صدچندان پیدا می‌کند. از هم گسیختگی اجتماعی که برخلاف تمام توصیه‌های فرهنگی و دینی ماست، نیاز به بحث سلامت روان و همبستگی اجتماعی را صدچندان می‌کند که اداره کل سلامت در این زمینه اقدامات خوبی انجام داده است.

رئیس‌زاده با اشاره به اینکه شهرداری و ادارات آن باید خود را متکلف سلامت کل کلانشهر تهران بدانند، گفت: شهرداری ظرفیت لازم را برای سلامت کل شهر تهران دارد اما چیزی که نقص کار است، مشارکت بین بخشی و هماهنگی بین بخشی است. دستگاه‌ها باید ذیل چتر گسترده شهرداری پیش بروند.

وی با تاکید بر اینکه توانمندی لازم را برای سلامت شهر تهران داریم، بیان داشت: توانمندی‌ها به صورت جزیره‌ای است. هماهنگ‌ کردن این‌ موارد که می تواند کار شهرداری باشد، اقدام بسیار بزرگی است.

رئیس زاده در پایان خاطرنشان کرد: ما باید با این همبستگی، نشاط و حال خوب، روحیه امید و سرزندگی را در شهر تهران تقویت کنیم.

هر اتفاقی در حوزه سلامت رخ‌ می‌دهد در شهرداری تهران رقم می‌خورد

علی فتحی آشتیانی رئیس سازمان نظام‌ روانشناسی و مشاوره نظام جمهوری اسلامی نیز  با تاکید بر اینکه بیماری‌های روانی تهدید اولیه برای بهزیستی، سلامتی و ... است، گفت: ۴۵ درصد از بیماری‌های روانی در سطح جهان در سن ۱۰ تا ۲۴ سالگی رخ می‌دهد.

وی با تاکید بر اینکه وزارت بهداشت کمترین توجه را به حوزه سلامت روانی داشته است، بیان داشت: هر اتفاقی که در حوزه سلامت رخ‌ می‌دهد در شهرداری تهران رقم می‌خورد. شهرداری سهم بسیاری در ارتقاء سلامت به طور کل و به ویژه در ارتقاء سلامت روانی دارد.

وی در پایان تاکید کرد: باید توجه به سلامت روانی را جزو سرلوحه کار خود قرار دهیم که بتوانیم یک جامعه با نشاط و سالمی را داشته باشیم.

انتهای پیام/